ZEYDAN KARALAR'A AÇIK ÇAĞRI!

AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay 'ÇİFTÇİYE ELEKTRİĞİ BEDAVA VERECEĞİZ' vaadinde bulunan CHP Genel Başkanının bu vaadini hatırlatarak 'Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar'a açık bir çağrıda bulundu.

ZEYDAN KARALAR
Haberi Sesli Oku
SİYASET 10.12.2021 17:39:14 0

AK Parti İl Başkanı Mehmet Ay, partisinin  meclis üyeleriyle basın toplantısı düzenledi. Toplantıda AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay 'ÇİFTÇİYE ELEKTRİĞİ BEDAVA VERECEĞİZ' vaadinde bulunan CHP Genel Başkanının bu vaadini hatırlatarak 'Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar'a açık bir çağrıda bulundu.

'ELEKTRİĞİ VEREMEZSİN, O ZAMAN SUYU BEDAVA VER'

Adana AK PARTİ İL Başkanı Ay,  Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar'a seslenerek, 'Kılıçdaroğlu'nun dünkü açıklamasına Zeydan Karalar'ın kulak vermesini istiyoruz. Şanlıurfa'da yönetimde değiller ama Adana CHP'li belediye tarafından yönetiliyor. Biz Karalar'a derhal açık çağrıda bulunuyoruz. Adana'mız tarımın başkentidir. Derhal  çiftçi kardeşlerimizin elektriklerinin bedava verilmesini bekliyoruz. Eğer Kılıçdaroğlu, bir gaf yaptığını söylerse bunu da kabul ediyoruz.  Elektriği bedava yapmazlarsa en azından kendi yönetimlerinde  olan ASKİ aracılığıyla suyu çiftçiye bedava versinler. Eğer Karalar, elektriği bedava yapmayacaksa ASKİ ile ilgili çağrımıza yanıt vermesini bekliyoruz. Yanıt gelmezse tüm yalan dolanlarını kamuoyunun takdirine bırakıyoruz' diye konuştu.