Volkan Demirel: Beni sevmeyebilirsiniz ama Hatay’ı sevin

SPOR 6.02.2024 14:29:08 0
Volkan Demirel: Beni sevmeyebilirsiniz ama Hatay’ı sevin
Süper Lig ekiplerinden Hatayspor’un Teknik Direktörü Volkan Demirel, 6 Şubat depreminin yıl dönümünde Hatay’da kulüp tesislerinde açıklamalarda bulundu. Demirel, 'Beni sevmeyebilirsiniz, yönetimi sevmeyebilirsiniz. Ama Hatay’ı, Hatayspor’u sevin. Biz imkansızlıklarla bu ligde mücadele ediyoruz' diye konuştu. 
Antakya ilçesi Küçükdalyan Mahallesi’ndeki Osman Çalgın Hatayspor Eğitim ve Dinlenme Tesisleri’nde düzenlenen basın toplantısına Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, kulüp yönetim kurulu ve bazı futbolcular katıldı. 6 Şubat depremlerinin yıl dönümünde acıların hale taze olduğunu söyleyen ve hayatını kaybedenlere rahmet, yakınlarına başsağlığı dileyen bordo-beyazlı ekibin hocası Volkan Demirel, 'Onları her zaman anacağız ve her zaman bedenimizde hissedeceğiz. Bu kulüp ve depremzedeler için elimden ne geliyorsa yapacağım. Benim oyunum başka. Bu sene Hatayspor’un umut olma sezonu. Benim düşüncem bu' dedi. 
'3 PUAN ALMAK HİÇ ÖNEMLİ DEĞİL'
Depremzedelere yardımcı olabilmeyi ilk hedef olarak belirlediklerini söyleyen Demirel, 'Çünkü ben buradaki insanlara yardımcı olmak istiyorum. Çok zor bir süreçten geçiyoruz. Buradaki insanlar geçmişlerini, geleceklerini, planlarını ve ailelerini, çocuklarını kaybettiler. Bu insanlara nasıl yardım edebiliriz, onu düşünüyoruz sadece. Onları nasıl gündemde tutabiliriz? Bunları düşünüyoruz. Bugün gerçekten sahaya çıkmak, 3 puan almak hiç önemli değil. Bunu kavramanızı istiyorum. Bu sene insanlara umut olduğumuzu düşünüyorum. Bunu gece yürüyüşte de gördüm. Depremzedelerin beni görünce elimi öpmeye çalışması, insanlara dokunabildiğini görmek, işte benim için en büyük başarı bu' diye konuştu.
'BENİ SEVMEYEBİLİRSİNİZ, HATAY’I SEVİN'
Sporseverlere seslenen Demirel, “Beni sevmeyebilirsiniz, yönetimi sevmeyebilirsiniz. Ama Hatay’ı, Hatayspor’u sevin. Biz imkansızlıklarla bu ligde mücadele ediyoruz. ‘Hatayspor, neden buraya gelmiyor?’ demeyin. Çünkü şartlar buna uygun değil. Biz normalde Akhisar’a gidecektik ama size yakın olmak istediğimiz için Mersin’e gittik. En azından buradaki ortamdan biraz uzaklaşmak için maçlarımıza gelin. Lütfen Hataylılara sahip çıkın. Yaşadıklarımızı yaşamayan bilemez. Hep beraber Hatayspor’u temsil edelim' dedi.
'HEYKELE GEREK YOK, ÖDÜL İSTEMİYORUM'
Bir basın mensubunun ‘Heykeliniz dikilmeli’ önerisine cevap veren Demirel, “Heykele gerek yok. Ben her insanın yapabileceği bir şeyi yaptım. Ödül istemiyorum. Tek amacım insanları 90 dakika bu ortamdan uzaklaştırabilmek. Transfer yapıp yapmayacağımız belirsiz. Araştırdıklarımız var. Önemli olan ise kulübü getirdiğimiz ekonomik seviye. Bu kulübün şu an herhangi bir oyuncuya, bankaya borcu yoktur” şeklinde konuştu. ()

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
- Volkan Demirel’in açıklaması

Haber: Can ÇELİK – Kamera: Yaşar SERİNTÜRK/HATAY, ()

Kahramanmaraş’ta deprem şehitleri kabirleri başında anıldı

Mersin’de 275 acemi kasap kendini yaraladı

Kurbanlıklar firarda

Sokakların gizli kahramanları Kurban Bayramı’nda sahada

Karayolunda trafiği durduran boğa, sahiplerine korku dolu anlar yaşattı

Adana’da 194 acemi kasap hastanelik oldu

Bayram tatiliyle Kızkalesi’nde deniz keyfi

Kahramanmaraş’ta acemi kasaplar hastaneye koştu

Adana’da kaçan koyun ve keçiler sahiplerini peşlerinden koşturdu

Mersin’de 4 mahallenin içme suyu sorunu çözüldü

Mersin’de geri dönüşüm için farkındalık etkinliği

Jandarmadan dron takipli bayram kutlaması

Adana’da acemi kasaplar hastanelere başvurdu

Adana’da ambulans ile otomobil çarpıştı: 1 ölü, 3 yaralı

Deprem şehitliğinde hüzünlü Kurban Bayramı

Adana’da miras tartışmasında dayısını yaralayan şahıs tutuklandı

Duygulandıran hikaye: Şehit eşiyle yaptıklarını şimdi 13 aylık kızıyla yapıyor

Kahramanmaraş’ta buruk bayramlaşma

Yavru kumruyu kurtarmak için seferber oldu

7 metrelik su kuyusuna düşen kediyi itfaiye kurtardı

Depremin vurduğu Hatay’da vatandaşlar bayram namazı için camilere akın etti

Kahramanmaraş’ta bayram namazı coşkusu

Osmaniye’de bayram namazında vatandaşlar camilere akın etti

Adana’da Kurban Bayramı namazı kılındı

Kurbanlıklara davullu zurnalı konser

Köy sakinleri mezarlıkta buluşup dua etti

Hatay’da bayram arefesinde depremlerde ölenlerin mezarları ziyaret edildi

Hatay Valisi Masatlı tarihi Uzun Çarşı’da esnafla son kez bayramlaştı

Kahramanmaraş’ta otomobil yangını

Mersin’de şehitlerin anısına kurban kesildi

Yükleniyor