Volkan Demirel: Beni sevmeyebilirsiniz ama Hatay’ı sevin

SPOR 6.02.2024 14:29:08 0
Volkan Demirel: Beni sevmeyebilirsiniz ama Hatay’ı sevin
Süper Lig ekiplerinden Hatayspor’un Teknik Direktörü Volkan Demirel, 6 Şubat depreminin yıl dönümünde Hatay’da kulüp tesislerinde açıklamalarda bulundu. Demirel, 'Beni sevmeyebilirsiniz, yönetimi sevmeyebilirsiniz. Ama Hatay’ı, Hatayspor’u sevin. Biz imkansızlıklarla bu ligde mücadele ediyoruz' diye konuştu. 
Antakya ilçesi Küçükdalyan Mahallesi’ndeki Osman Çalgın Hatayspor Eğitim ve Dinlenme Tesisleri’nde düzenlenen basın toplantısına Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, kulüp yönetim kurulu ve bazı futbolcular katıldı. 6 Şubat depremlerinin yıl dönümünde acıların hale taze olduğunu söyleyen ve hayatını kaybedenlere rahmet, yakınlarına başsağlığı dileyen bordo-beyazlı ekibin hocası Volkan Demirel, 'Onları her zaman anacağız ve her zaman bedenimizde hissedeceğiz. Bu kulüp ve depremzedeler için elimden ne geliyorsa yapacağım. Benim oyunum başka. Bu sene Hatayspor’un umut olma sezonu. Benim düşüncem bu' dedi. 
'3 PUAN ALMAK HİÇ ÖNEMLİ DEĞİL'
Depremzedelere yardımcı olabilmeyi ilk hedef olarak belirlediklerini söyleyen Demirel, 'Çünkü ben buradaki insanlara yardımcı olmak istiyorum. Çok zor bir süreçten geçiyoruz. Buradaki insanlar geçmişlerini, geleceklerini, planlarını ve ailelerini, çocuklarını kaybettiler. Bu insanlara nasıl yardım edebiliriz, onu düşünüyoruz sadece. Onları nasıl gündemde tutabiliriz? Bunları düşünüyoruz. Bugün gerçekten sahaya çıkmak, 3 puan almak hiç önemli değil. Bunu kavramanızı istiyorum. Bu sene insanlara umut olduğumuzu düşünüyorum. Bunu gece yürüyüşte de gördüm. Depremzedelerin beni görünce elimi öpmeye çalışması, insanlara dokunabildiğini görmek, işte benim için en büyük başarı bu' diye konuştu.
'BENİ SEVMEYEBİLİRSİNİZ, HATAY’I SEVİN'
Sporseverlere seslenen Demirel, “Beni sevmeyebilirsiniz, yönetimi sevmeyebilirsiniz. Ama Hatay’ı, Hatayspor’u sevin. Biz imkansızlıklarla bu ligde mücadele ediyoruz. ‘Hatayspor, neden buraya gelmiyor?’ demeyin. Çünkü şartlar buna uygun değil. Biz normalde Akhisar’a gidecektik ama size yakın olmak istediğimiz için Mersin’e gittik. En azından buradaki ortamdan biraz uzaklaşmak için maçlarımıza gelin. Lütfen Hataylılara sahip çıkın. Yaşadıklarımızı yaşamayan bilemez. Hep beraber Hatayspor’u temsil edelim' dedi.
'HEYKELE GEREK YOK, ÖDÜL İSTEMİYORUM'
Bir basın mensubunun ‘Heykeliniz dikilmeli’ önerisine cevap veren Demirel, “Heykele gerek yok. Ben her insanın yapabileceği bir şeyi yaptım. Ödül istemiyorum. Tek amacım insanları 90 dakika bu ortamdan uzaklaştırabilmek. Transfer yapıp yapmayacağımız belirsiz. Araştırdıklarımız var. Önemli olan ise kulübü getirdiğimiz ekonomik seviye. Bu kulübün şu an herhangi bir oyuncuya, bankaya borcu yoktur” şeklinde konuştu. ()

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
- Volkan Demirel’in açıklaması

Haber: Can ÇELİK – Kamera: Yaşar SERİNTÜRK/HATAY, ()

Sınırı yüzerek geçmek isteyen 14 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti

Mut Belediyesinin, engellilerin binasına tahliye yazısı göndermesi tepki çekti

Adana’da balkon filesine sıkışan güvercin kurtarıldı

Hatay’da samanlıkta çıkan yangını itfaiye söndürdü

Antakya’da malzeme sahasında çıkan yangın büyümeden söndürüldü

Kızılay’dan konteyner kentteki depremzedelere kahvaltılık desteği

Sosyal ve kültürel etkinliklerin yapılacağı salon hizmete açıldı

Kaymakam Yazıcı, deprem konutları alanını inceledi

Maraş dondurması dünyada zirvede: En iyi soğuk tatlı

Otomobil ters döndü: 4 yaralı

Tarsus’ta mahallelerin yolları kilit parkeyle yenileniyor

Domuzlar yazlıkların bahçesinde yiyecek aradı

Osmaniye’de doğa ve hayvan sevgisi aynı toprakta filizleniyor

Türk-Japon iş birliğiyle Hatay’a yeni kütüphane

Mut’ta sineksiz yaz için etkili mücadele sürüyor

Mersin’de drift atan sürücünün ehliyetine 5 yıl süreyle el konulurken, araç 2 ay trafikten men edildi

Cinayetten aranan firari 7 ay sonra yakalanıp tutuklandı

Adana sıcağında montla trafiğe çıkınca polise yakalandı

Çocukların tabanca ile tehlikeli oyunu kamerada

Torbacılara şafak baskını, ev tipi serada uyuşturucu yetiştirmişler: 8 tutuklama

Adana’da 16 yıl hapis cezasıyla aranan torbacı yakalandı

İş makinesi çocuklar için tramplen oldu

Mersin’de ’Mola Evi’ ile hem çocukların hem de ailelerin hayatı kolaylaşıyor

Adana’da 17 milyonluk kaçak doldurulmuş sigara ele geçirildi

Conolar hem topu vermedi hem de aileye sopalı silahlı saldırıda bulundu

Son 65 yılın en kurak yılını yaşayan Hatay’da kentin içme suyunu karşılayan barajın su seviyesi yüzde 18’e düştü

Ambulansla, otomobil çarpıştı: 5 yaralı

Sabırsızlığı başına iş açan sürücü, sağdan sollama yaparken kaza yaptı

Seyhan Nehri yosun akınına uğradı, çöplerle doldu

Ayağına poşet dolanan kuşu itfaiye kurtardı

Yükleniyor