Vodafone, yenilenmiş ikinci elde liderliği hedefliyor

Bilim Teknoloji 24.05.2022 12:48:19 0
Vodafone, yenilenmiş ikinci elde liderliği hedefliyor
Vodafone müşterileri, Vodafone Online Mağaza üzerinden sunulan yenilenmiş ikinci el telefon alımı ve satımı hizmetiyle, yenilenmiş ikinci el telefonları faturaya ek 12 aya varan ödeme kolaylığı ile satın alabildikleri gibi, nakde dönüştürmek istedikleri ikinci el telefonlarını da güvenle satabiliyor. 

Vodafone, Online Mağaza üzerinden sunduğu yenilenmiş ikinci el telefon alımı ve satımı hizmetiyle müşterilerine uçtan uca dijital deneyim yaşatmaya devam ediyor. Vodafone müşterileri, yenilenmiş ikinci el telefonları faturaya ek 12 aya varan ödeme kolaylığı ile satın alabildikleri gibi, nakde dönüştürmek istedikleri ikinci el telefonlarını da güvenle satabiliyor.  

 ÇEVRESEL SÜRDÜRÜLEBİLİRLİĞE DE KATKIDA BULUNUYOR

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Bakiler Şahin, şunları söyledi:

“Ülkemizde ikinci el piyasasının en yoğun olduğu sektörlerin başında mobil iletişim sektörü geliyor. Yüksek kalitede, yeni teknolojilerin gerekliliklerini karşılayan, veri temizliği, yazılım ve donanım kontrolleri yapılmış akıllı telefonların ve tabletlerin herkes için erişilebilir olması amacıyla gerçekleştirilen tüm faaliyetlerin ülkemizin bilgi toplumuna dönüşüm yolculuğuna katkı sağladığına inanıyoruz. Yenilenmiş ikinci el cihaz ekosisteminin 5 yıl içinde önemli oranda iş imkânı oluşturması ve ilave vergi katkısı sağlaması bekleniyor. İkinci el ürünler, atık miktarını azaltarak çevresel sürdürülebilirliğe de katkıda bulunuyor. Araştırmalar, ikinci el telefon alırken en hassas olunan noktaların güven ve en uygun fiyattan satın alım olduğunu, telefon satarken ise en kolay, kısa sürede ve en iyi fiyata satış imkânının ön plana çıktığını gösteriyor. Vodafone olarak yaklaşık bir yıldır müşterilerimize mağazalarımızda eski telefonlarını değerlendirme fırsatı sunuyor ve son derece olumlu geri bildirimler alıyorduk. Şimdi ise bu deneyimi Vodafone Online Mağaza’da eski telefonları Vodafone’a satma fırsatı vererek genişletiyoruz. Yenilenmiş ikinci el telefon almak isteyen faturalı müşterilerimize diğer e-ticaret platformlarından farklı olarak faturaya ek 12 aya varan ödeme imkânı sunuyoruz. Yenilenmiş ikinci el telefon dendiğinde pazarda akla gelen ilk marka olmayı hedefliyoruz. İkinci el telefonlarını satmak isteyen müşterilerimizi Vodafone mağazaları ve Vodafone Online Mağazamıza davet ediyoruz.”

Vodafone, yenilenmiş ikinci el telefon alımında sunduğu faturaya ek 12 aya varan ödeme opsiyonuyla, kredi kartı olmayan ya da telefon alırken peşin ödemeyi tercih etmeyen müşterilere önemli kolaylık sağlıyor. Vodafone ayrıca, 1 yıl garanti hizmetiyle, müşterilerinin yenilenmiş ikinci el telefon alımı deneyimini güvenle gerçekleştirmelerini sağlıyor.

24 SAAT İÇİNDE ÖDEME GARANTİSİ

Vodafone, mevcut telefonlarını nakde dönüştürmek isteyen müşterilerine de eski telefonlarını güvenle Vodafone’a satma fırsatı veriyor. Bu kapsamda, Vodafone Yanımda uygulaması üzerinden online olarak telefonunu satmak isteyen müşterilerine, satışa çıkardıkları telefonun kargoyla teslim alınmasını takiben 24 saat içinde ödeme garantisi sunuyor. Diğer yandan müşteriler, Vodafone dijital destek asistanlarının olduğu Vodafone mağazalarını ziyaret ederek de telefonunu satabiliyor.

 

 

 

 

Adana'da medya için yapay zekâ eğitimi düzenlendi

Tolga Bilget Maltepe'de unutulmaz piyano resitali verdi

Adana ve Mersin selinde 33,5 milyon TL yardım

Meteoroloji'den kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı

Nacar: Togg ‘Seyhan’ Adana'ya yakışır

Yeniden Refah Partisi Adana İl Başkanı Özdemir:”Şov yapmayın işinizi yapın”

6 Şubat depremlerinin 3. yılında Osmaniye’de anma programı düzenlenecek

Mersin'de 4. Nergis Şenliği yoğun ilgi gördü

Büyük Birlik Partisi (BBP) Adana İl Teşkilatı, 15 Şubat’ta yapılacak olağan il kongresi öncesinde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Kayseri'de İhracatın Yıldızları Ödüllendirildi

Osmangazi'de 6 Şubat Depremleri Anıldı

Deprem Gerçeğiyle Yaşamak Paneli Kozan'da Yapıldı

Adana Yüreğir'e Yeni Evlendirme Dairesi Yapılıyor

Nuri Aslan deprem anmasında sessiz yürüyüşe katıldı

Nevşehir Belediyesi 6 Şubat Depremlerini andı

Meteoroloji'den sel ve çığ uyarısı: Kuvvetli yağış geliyor

Deprem sonrası eğitim raporu: 75,5 milyon kişiye destek

125 yıllık irmik helvası dondurmayla buluştu, Dubai'ye uzandı

MİT, MOSSAD'a bağlı casusluk operasyonunu çökertti

Forex dolandırıcılığına 48 gözaltı, 120 milyon liralık mala el konuldu

Deprem bölgesinde 455 bin bağımsız bölüm tamamlandı

Zeydan Karalar tahliye sonrası Adana'da deprem şehitlerini andı

6 Şubat Depremleri'nin 3. Yılı: 53 Bin 537 Can Kaybı

Nezihe Yalvaç Turizm MTAL Akdeniz bölge birincisi

Hatay Şehir Hastanesi İnşaatı 2026 Sonunda Başlıyor

Bilal Erdoğan: Gençler Cumhurbaşkanı'nı örnek alsın

Hatay Şehir Hastanesi inşaatı 2026 sonunda başlıyor

Zeydan Karalar hakkında tahliye kararı çıktı

DMM: Hatay ATM yağması iddiaları asılsız

Asrın İnşa Seferberliği: 455 Bin Konut Tamamlandı

Yükleniyor