Ümit Özdağ, Osmaniye’de gençlerle buluştu

Politika 16.01.2024 19:56:14 0
Ümit Özdağ, Osmaniye’de gençlerle buluştu
ZAFER Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, yetişmiş ve iyi eğitim almış Türk gençlerinin Türkiye'den gitmemeleri gerektiğini belirterek, 'Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bütün atalarımıza bir borcumuz var. Bu vatanı babalarımızdan ve dedelerimizden aldığımız gibi evlatlarımıza emanet etmek. Bu vatana, bu ülkeye sahip çıkmakla ve bu ülkenin önündeki zorlukları kaldırmak için mücadele etmekle olur.' dedi.
Zafer Partisi Genel Başkanı Osmaniye'de bazı ziyaretlerde bulundu. Partisinin Kadirli ilçesindeki programlarının ardından il başkalığının açılışına katılan Özdağ, OTSO'da gençlerle bir araya geldi. İyi eğitim alarak yetişmiş gençlerin ülkeyi terk etmemeleri gerektiğini kaydeden Özdağ, şunları söyledi:
'Ben uzun seneler yurt dışında yaşamış bir insan olarak sizlere şunu rahatlıkla söyleyebilirim. Kendi ülkenizde olmak gibisi asla yoktur. Kendi ülkenizde yaşamanın onuru, rahatlığı asla yoktur. Sosyal medyada dolaşırken, yıllarca yurt dışında yaşamış bir bayan sanatçının Türkiye’ye geldikten iki gün sora yaşadığı deneyimi anlattığı kısa bir video izledim. Diyor ki; ‘Evden ayağıma terliklerimi giyip bakkala gitmek üzere çıktım ve merdivenlerden aşağı inip tam kapının önüne gelince, birden kendi ülkemde olduğumu ve başka hiçbir ülkede yaşadığım bu kadar rahat hareket edemeyeceğimi anladığım. Oturdum merdivenlerde ağladım.’ diyor. Evet, insanın kendi ülkesinde yaşaması böyle bir şeydir. Onun için bize bu güzel ülkeyi, büyük fedakârlıklar sonucu bırakan, Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bütün atalarımıza bir borcumuz var. Bu vatanı babalarımızdan ve dedelerimizden aldığımız gibi evlatlarımıza emanet etmek. Bu vatana, bu ülkeye sahip çıkmakla ve bu ülkenin önündeki zorlukları kaldırmak için mücadele etmekle olur. Biz Türk gençliğini ikna etmek için ne söyledik, onlara diğer partiler gibi belirli politikalar mı önerdik, size 'bedava internet vereceğiz, ucuz bilgisayar mı vereceğiz' dedik, hayır. Biz aslında Türk gençliğine ayrı hiçbir şey söylemedik. Biz Türk Milleti'ne bütün millete seslendik, en erken siz Türk gençleri anladınız. Şimdi Türk gençliği anladığını anelelerine babalarına, teyzelerine, amcalarına anlatıyor. Böylece zaferin programı zaferin teşhisleri diğer toplum kesimleri diğer yaş gurupları tarafından da anlaşılır hale geliyor. Bunun için ben Türk gençliğine teşekkür ediyorum. Partinin kuruluş toplantısında şöyle söylemiştik; biz Türk gençliğine Z Kuşağı demiyoruz. Biz Türk gençliğine Atatürk’ün dediği gibi, ‘Ey Türk gençliği’ diye hitap ediyoruz ve bu hitabımızın da karşılık bulduğunu da mutlulukla görüyoruz' dedi.
Özdağ, konuşmasının ardından gençlerden gelen soruları cevaplandırıp, Belediye Başkan Adayı Atakan Ertuğ’a destek vermelerini istedi. Özdağ, bir alışveriş merkezinde esnaf ziyaretinde bulunduktan sonra kentten ayrıldı. ()

 

 

Bursa Yenişehir SHM'ye mamografi cihazı kazandırıldı

32 İlde Sağanak Yağış Bekleniyor: Meteoroloji Uyarı Yayınladı

Gölhisar Kaymakamlığı basketbol takımı Akdeniz yolunda

Serikspor'un Göçebe Ligi: Adana Demirspor Maçı Sivas'ta

Tarsus'ta trafik rahatladı: Atatürk Caddesi'nde yeni düzenleme

Şahin Bilgiç: “Adana için el ele verdik”

Türkiye'de Bugün Hava Durumu: Yağışsız ve Sıcak

Adana Kasım ayında sıcaklık rekoru kıracak!

Adana'daki silahlı saldırı iddiaları araştırılıyor

Türkiye Genelinde Hava Sıcaklıkları Artış Gösteriyor

Adana'da Kadın Emeği Pazarı Kuruldu

Otomobil devrildi, sürücü hayatını kaybetti

Drift yapan sürücüye gereği yapıldı: Araç trafikten men edildi, 53 bin TL ceza kesildi

Kalp krizinden hayatını kaybeden polis memuru son yolculuğuna uğurlandı

Dostları ülkücü camianın sevilen isimlerinden Ökkeş Şendiller’i anlattı

Osmaniye’de ‘Kırsal Dezavantajlı Alanlar Projesi’ kapsamında makine dağıtıldı

Akdeniz’de Dünya Yaşlılar Günü’nde vefa dolu anlar

MSK evinde ilk maçında Beşiktaş’ı ağırlayacak

Adanaspor Teknik Direktörü Yüksel Yeşilova: "Kimse elini taşın altına koymadı, maçlara ağlayarak çıkıyoruz"

Adana’dan Irak’a doğrudan uçuş talebi

Reyhanlı’da uyuşturucu operasyonu; 2 tutuklama

Yaklaşık 16 metrelik balinanın iskeleti gün yüzüne çıkarılmaya başladı

Adana’da yazdan kalma günler yaşanıyor

Sonbaharın gelmesiyle bu hastalıklara dikkat

Yaşlı adamın öldüğü kazada sürücü serbest kaldı

İskenderun’da hapis cezasıyla aranan 2 şahıs yakalandı

Hatay’da 1 Kilo 850 gram Metamfetamin ele geçirildi

Türkiye’nin 228 metrelik denizdeki yeni gücü: ’West Draco’ limana yanaştı

Başkan Vekili Şener’den öğrencilere kitap müjdesi

Adana Ticaret Odası, İngiltere’de iş birliği ve yatırım kapılarını araladı

Yükleniyor