Rıza Çalımbay: "1 puan bize yetmez, seri yakalamamız gerekiyor"

Rıza Çalımbay: "1 puan bize yetmez, seri yakalamamız gerekiyor"

GÜNDEM 15.12.2024 17:10:35 0
Rıza Çalımbay:
Atakaş Hatayspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Göztepe beraberliği sonrası yaptığı açıklamada, karşılaşmanın hakemini eleştirerek, "Bu kadar kötü yönetmemeleri gerekiyor. Birazcık dikkat etmeleri gerekiyor. Hiçbir takımı mağdur etmemeleri gerekiyor" dedi. Çalımbay, 1 puanın kendilerine yetmeyeceğini artık seri yakalamaları gerektiğini de ifade etti.
Trendyol Süper Lig’in 16. haftasında Atakaş Hatayspor, Mersin’de oynanan karşılamada Göztepe ile 1-1 berabere kaldı. Karşılaşma sonrası düzenlenen toplantıda maçı değerlendiren Atakaş Hatayspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, güzel bir lig maçı oynadıklarını ve takımından oldukça memnun olduğunu söyledi. Maçın başından sonuna kadar sıkı bir mücadele olduğunu ifade eden Çalımbay, "İyi başladık mücadeleye, pozisyonlar yakaladık, bazılarını atamadık, bazılarında da maalesef son pasları kullanamadık" ifadelerini kullandı.

Hakeme eleştiri
Hakemin yönetimini de eleştiren Çalımbay, sözlerine şöyle devam etti:
"Şimdi hakem arkadaşımız, bir şey de diyemiyoruz artık hakemlerle de uğraşmak falan da istemiyoruz. Bizim işimiz değil o. Görmediği penaltıyı verdi. Bizim kendi gördüğü, önünde bir metre mesafedeki pozisyonda penaltı verdi, eliyle de işaretini yaptı. Ondan sonra gitti 5 dakika, 7 dakika VAR’ın başında durdu. VAR’ı eğer kullanıyorlarsa, kullanacaklarsa Avrupa’da nasıl yapıyorlarsa öyle yapsınlar. Avrupa’da 5 saniyede hemen kararını veriyor hakem. Kendi inisiyatifini fikrini kullanıyor, penaltı gördüyse penaltısını veriyor aAma bizimki öyle değil. İşte maçın sonuna doğru Göztepeli bir arkadaş yuvarlanarak taca çıktı. Ona faul verdi. Yani o gol olsa ne olacak? Bu kadar kötü yönetmemeleri gerekiyor. Birazcık dikkat etmeleri gerekiyor. Hiçbir takımı mağdur etmemeleri gerekiyor. Bize ne veriyorsa onlara da versin aynısını versin ama bugün maalesef sıkıntılıyız. Zaten biz gelmeden önce burada Hatay’ın, Antalya maçını yönetmiş. Orada da hemen hemen aynı şeyler olmuş. Kırmızı kartlar, penaltılar hepsi olmuş. Biz yine de maçı bırakmadık. Sonuna kadar mücadele ettik. Tabii ki 1 puan bizi kurtarmaz. Bizim çünkü seri yapmamız gerekiyor. Onun için de şu devre arasını çok iyi şekilde değerlendirip, ondan sonra takımımızı iyi bir yere getirmeye çalışacağız."

ALTSO Başkanı Erdem: Alanya'da Turizmde Birlik Vurgusu

Osmaniye'de Orman Yangını Büyümeden Söndürüldü

Isparta'da motosiklet kazası: Sürücü yaralandı

"Çete Destanı" turnuvasının kazananları İstanbul'u gezdi

Adana'da üst geçit eylemi: 10 aydır bekleyen mahalleli isyan etti

Muhtarlar Konfederasyonu Heyeti Isparta'da Başdeğirmen'i Ziyaret Etti

Akdeniz Belediye Spor U-14 Takımı Aksaray'daki Türkiye Şampiyonası için hazır

Kahramanmaraş'ta Yenişehir ve Karamanlı Mahallelerinde Asfalt Yenileme Çalışmaları Devam Ediyor

Hatay'da Dörtyol'un su şebekesi yenileniyor, 7 mahalle modern altyapıya kavuşuyor

Adana'da trafik tartışması sopa ve sandalyeli saldırıya dönüştü

Yayladağı Gümrük Kapısı'nda Türk ve Suriyeli Personel İftarda Buluştu

Antalya'da köpek saldırısına uğrayan 7 yaşındaki çocuk hastanelik oldu

Başkan Yapar, Antakya'daki yol iyileştirme çalışmalarını inceledi

Akdeniz Belediyesi tenis kursu genç yetenekleri yetiştiriyor

Kahramanmaraş'ta otomobil uçuruma yuvarlandı, sürücü kurtarıldı

Antalya'da göçmen faciasında gözaltı sayısı 10'a yükseldi

Serik'te Ebru, Hat ve Naht Sanatı Sergisi Açıldı

Bozyazı'da Zimem Defteri geleneği öğrencilerle yaşatıldı

Antalya Körfezi'nde 4,1 büyüklüğünde deprem

Antalya'da orman yangınlarına karşı 'acil kod' sistemi başlıyor

Uzman Onbaşı Mustafa Taş Mersin'de Toprağa Verildi

Başsavcı Çatlı: Geleceğinizi bir IBAN'a kiraya vermeyin

Konya Büyükşehir Belediyespor farklı branşlarda zirvede

Kıbrıs Gazisi Mesut Karakuş Törenle Toprağa Verildi

Kepez'de Ramazan Sofraları Mahalleleri Birleştiriyor

Teknik Direktör Engin Fırat Antalya'da Toprağa Verildi

Mersin'de zamansız ilaçlama arıları telef etti

Adana'da sahte polis dolandırıcılığı: 8 tutuklama

DAİMFED ve AOSB Adana'nın üretim gücünü ve iş birliğini değerlendirdi

Osmaniye'de jandarma haftalık operasyon: 99 şüpheli yakalandı

Yükleniyor

loading