Özel Sezar Hastanesinde skandal: Vefat eden kadının cenazesi kayboldu

Özel Sezar Hastanesinde skandal: Vefat eden kadının cenazesi kayboldu

GÜNDEM 26.05.2025 21:09:48 0
Özel Sezar Hastanesinde skandal: Vefat eden kadının cenazesi kayboldu
Adana’da Özel Sezar Hospital Hastanesi’nde yaklaşık bir haftadır tedavi gören 76 yaşındaki Dudu Kahveci, hayatını kaybetti. Cenazeye almaya gelen aile üyeleri, cenazeyi bulamayınca büyük şok yaşadı. Annesinin cenazesi kaybolan kadın, "Akşam 16.00’dan beri annemin cenazesi yok. Şaka gibi bir şey. Ben acımı bile yaşayamadım" dedi.
İddiaya göre, olay merkez Çukurova ilçesine bağlı Toros Mahallesi’nde bulunan Özel Sezar Hospital Hastanesi’nde yaşandı. Bir haftadır tedavi gören 76 yaşındaki Dudu Kahveci saat 11.00 sıralarında hayatını kaybetti. Aile bireylerinden bazıları Kahveci’nin cenazesini teşhis etti. Daha sonra cenazeyi havayoluyla Edirne’ye götürmek için almaya gelen aile, hayatlarının şokunu yaşadı. Yaşlı kadının cenazesine hastanede ulaşılamadı. Bir anda kaybolan cenazenin karıştırılıp yakını vefat eden başkasına verildiği üzerinde durulduğu öğrenildi.

"Cenazeyi teslim almaya geldik ama ortada cenaze yoktu"
Annesi vefat eden ardından cenazenin kayıp olmasıyla büyük şok yaşayan 52 yaşındaki kızı Arzu Yazıcıoğlu"Bir haftadır annem yoğun bakımda yatıyordu. Saat 11.00’de vefat haberini aldık. Damadım teşhis etti. İşlemler yapıldı, cenazeyi Edirne’ye götürmek için uçağımız hazırlandı. Cenazeyi teslim almaya geldik ama ortada cenaze yoktu. Karıştırmışlar. Akşam 16.00’dan beri annemin cenazesi yok. Şaka gibi bir şey. Ben acımı bile yaşayamadım"dedi.
Aile, hastane yönetiminden herhangi bir açıklama alamadıklarını da belirtirken, cenazenin yanlışlık başka bir aileye teslim edildiğinin düşünüldüğü öğrenildi.
Hastane de bulunan yetkili personeller bir açıklama yapmazken, polisin olayla ilgili soruşturma başlattığı öğrenildi.

Meteoroloji'den kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı

Nacar: Togg ‘Seyhan’ Adana'ya yakışır

Yeniden Refah Partisi Adana İl Başkanı Özdemir:”Şov yapmayın işinizi yapın”

6 Şubat depremlerinin 3. yılında Osmaniye’de anma programı düzenlenecek

Mersin'de 4. Nergis Şenliği yoğun ilgi gördü

Büyük Birlik Partisi (BBP) Adana İl Teşkilatı, 15 Şubat’ta yapılacak olağan il kongresi öncesinde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Kayseri'de İhracatın Yıldızları Ödüllendirildi

Osmangazi'de 6 Şubat Depremleri Anıldı

Deprem Gerçeğiyle Yaşamak Paneli Kozan'da Yapıldı

Adana Yüreğir'e Yeni Evlendirme Dairesi Yapılıyor

Nuri Aslan deprem anmasında sessiz yürüyüşe katıldı

Nevşehir Belediyesi 6 Şubat Depremlerini andı

Meteoroloji'den sel ve çığ uyarısı: Kuvvetli yağış geliyor

Deprem sonrası eğitim raporu: 75,5 milyon kişiye destek

125 yıllık irmik helvası dondurmayla buluştu, Dubai'ye uzandı

MİT, MOSSAD'a bağlı casusluk operasyonunu çökertti

Forex dolandırıcılığına 48 gözaltı, 120 milyon liralık mala el konuldu

Deprem bölgesinde 455 bin bağımsız bölüm tamamlandı

Zeydan Karalar tahliye sonrası Adana'da deprem şehitlerini andı

6 Şubat Depremleri'nin 3. Yılı: 53 Bin 537 Can Kaybı

Nezihe Yalvaç Turizm MTAL Akdeniz bölge birincisi

Hatay Şehir Hastanesi İnşaatı 2026 Sonunda Başlıyor

Bilal Erdoğan: Gençler Cumhurbaşkanı'nı örnek alsın

Hatay Şehir Hastanesi inşaatı 2026 sonunda başlıyor

Zeydan Karalar hakkında tahliye kararı çıktı

DMM: Hatay ATM yağması iddiaları asılsız

Asrın İnşa Seferberliği: 455 Bin Konut Tamamlandı

Depremde yıkılan binalar için adli süreç devam ediyor

Şehit Talat Okur Hatay'da toprağa verildi

Deprem bölgesinde 4 ilde dev şantiyelerle 455 bin konut yükseldi

Yükleniyor