Özel bireyler nostaljik partide buluştu

Özel bireyler nostaljik partide buluştu

GÜNDEM 15.05.2025 11:13:51 0
Özel bireyler nostaljik partide buluştu
Mersin Büyükşehir Belediyesince, ’10-16 Mayıs Engelliler Haftası’ etkinlikleri kapsamında Engelsiz Yaşam Parkında düzenlediği ’80’ler 90’lar Partisi’nde özel bireyler ve aileleri bir araya geldi.
Kentteki tüm özel gereksinimli bireyler ve ailelerine açık olan ve yoğun katılımın yaşandığı etkinlikte, Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrasının 80’li ve 90’lı yıllara ait sevilen şarkıları seslendirmesiyle unutulmaz anlar yaşandı. Pamuk şeker, patlamış mısır ve kısır ikramlarının da yapıldığı etkinlikte, dönem konseptiyle hazırlanan özel köşede hatıra fotoğrafları çekildi.
Disko topları altında dans ederek doyasıya eğlenen özel bireyler, hem sosyalleşme fırsatı buldu hem de kendilerini özel hissetmenin mutluluğunu yaşadı. "Sevgi varsa engel yok" mottosuyla düzenlenen Engelliler Haftası programlarının devam edeceği bildirildi.

"Kentimizde bulunan bütün engelli bireylere açık bir parti oldu"
Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığına bağlı Engelliler Şube Müdürü Abdullah Gerboğa, Engelliler Haftası kapsamında çok çeşitli etkinlikleri olduğunu anlatarak, "Engelsiz Yaşam Parkında 80’ler 90’lar konsepti ile özel gereksinimli bireylerimizle birlikte bir parti düzenledik. Bu parti; belediyemizin hizmetlerinden faydalanan engelli bireylerin yanı sıra, kentimizde bulunan bütün engelli bireylere açık bir etkinlikti. Bazı engelli bireyler partiye uygun konseptte giyindiler ve doyasıya eğlendiler. Engelliler Haftası boyunca bu tür etkinliklerimiz devam edecek. Vatandaşlarımız sosyal medya hesaplarımızdan etkinliklerimizi takip ederek katılım sağlayabilirler" dedi.

Etkinliğe katılan özel bireyler ve aileleri, eğlencenin tadını doyasıya çıkardı
Oğlunun Büyükşehir Engelsiz Yaşam Parkındaki tüm etkinliklerden yararlandığını ve çok memnun olduklarını söyleyen velilerden Hülya Önder, "Bugün 80’ler 90’lar Partisi oldu. Mümkün olduğunca konsepte uymaya özen gösterdim. Çocuklarımız toplumun parçası olduğu zaman daha mutlu oluyor ve kendimizi daha güvende hissediyoruz. Bizim en büyük kaygımız yarınlar. Tam olarak bu kaygıları gidermiş olmasak da umut besliyoruz. Bu bağlamda her alanda, her yerde çocuklarımızın var olması için elinden geleni yapan Büyükşehir Belediyesine teşekkür ediyorum" ifadelerine yer verdi.
Bir başka veli Nedime Demir, düzenlenen etkinliği çok beğendiğini ifade ederek, "Çok eğlenceli ve samimi buldum. 80’ler ve 90’ların ruhunu bize tekrar yaşattılar. Bu konsept herkese açık oldu. Davetlileri geniş yelpazede tuttular. Bu yönden çok hoşuma gitti" diye konuştu.
Etkinliğe katılan özel bireylerden Alın Katırcıbaşı ise "Eğlendim. Güzel parti oldu. Dans ettim. Konser de dinledim. Bugün mutluyum" derken Beyza Günşor, "Bugün 90’lar partisi vardı. Arkadaşlarımla çok eğlendim" ifadelerini kullandı.

Hatay’da çıkan orman yangını kontrol altına alındı

Orman yangını kontrol altına alındı

İzleyen bir daha üzüldü: Baba ve kızlarının kazadan hemen önce çekilen mezarlık ziyareti görüntüleri çıktı

Hatay’da orman yangını

Osmaniye Aile Yaşam Merkezi’nde mezuniyet töreni

Antakya’da kuyuya düşen köpeği itfaiye kurtardı

Baraj kenarına uçan otomobildeki 3 kişi yaralandı

Antakya Belediyesi’nden parklar ve yeşil alanlarda titiz çalışma

Hatay’da ormanlık alanda çıkan yangın söndürüldü

Alevler içinde kalan yavru serçeye, itfaiyeden can suyu

Karavan minibüs kamyonete çarptı: 1 ölü, 1 yaralı

Adana’da orman yangını

Akdeniz Belediyesinden ücretsiz metropolitan okul olgunluğu testi

ATO Başkanı Bayram: "2024 yılında gerçeleşen hibe tutarı 99 milyon 450 bin 344 TL"

Kahramanmaraş’ta yanan otomobil hurdaya döndü

Özel çocuklar mezuniyet coşkusu yaşadı

Paraşütle şehirler arası yolculuk: 7 saatte 230 kilometre uçtu

Kahramanmaraş’ta çeşitli suçlardan yakalanan 28 şüpheli tutuklandı

Kahramanmaraş’ta Sosyal Girişimciliğe Başlangıç Eğitimi

Deprem mezarlığında evlatlarının mezarını ziyaret eden baba: "Keşke sağ olsalardı da onlar da anne ve baba olsaydı"

İskenderun’da aranan 3 kişi yakalandı

Dörtyol’da motosiklet hırsızlığı şüphelisi tutuklandı

İskenderun’da trafik kazası: 4 yaralı

Hatay’da çiftleşen yılanlar kameraya yakalandı

Zirai donu kayıpsız atlatan kayısıda bereketli hasat; 50 TL ile 70 TL arasında alıcı buluyor

Yaralandığı kazada ehliyetsiz motosiklet kullanmaktan 37 bin TL’lik ceza uygulanan sürücüden tepki

Balık tutarken 15 metreden düştü

Ölmeden ölüm ilanı verildi, duyunca şok oldu

Mersin’de ‘Gadir Hum Bayramı’ kutlandı

Mersin’de YKS’ye girecek öğrencilere uzman desteği

Yükleniyor