Ömrünü 3 engelli evladına adayan fedakar anne hayat hikayesiyle takdir topladı

Ömrünü 3 engelli evladına adayan fedakar anne hayat hikayesiyle takdir topladı

GÜNDEM 13.05.2025 09:52:50 0
Ömrünü 3 engelli evladına adayan fedakar anne hayat hikayesiyle takdir topladı
HATAY (İHA) – Hatay’da ömrünü 3 engelli evladına adayarak yaşam süren Süheyla Ezer’in hayat hikayesi takdir topladı. Antakya Belediye Başkanı İbrahim Naci Yapar, Anneler Günü’nde 3 engelli evladına ömrünü adayan Süheyla Ezer’i ziyaret ederek her zaman yanlarında olacaklarını belirtti.
Antakya ilçesinde yaşayan 72 yaşındaki Süheyla Ezer’in evlatları; 51 yaşındaki Şirin, 48 yaşındaki Günay ve 40 yaşındaki İbrahim Halil kan uyuşmazlığı nedeniyle engelli doğdu. Ömrünü evlatlarına adayan Ezer’in hayat hikayesini Türkiye’ye duyuran İhlas Haber Ajansı’nın haberi üzerine fedakar anne takdir topladı. Antakya Belediye Başkanı İbrahim Naci Yapar, Anneler Günü dolayısıyla Sühleyla Ezer’i yaşadığı konteynerinde ziyaret etti. Başkan Yapar, 3 engelli çocuğuna ömrünü adayan anneye destekçi olduklarını belirterek Ezer’i takdir etti.

"3 engelli çocuğa bu şekilde yıllarca bakmak, çok olağanüstü bir manevi güçtür"
Engelli 3 çocuğuna bakan fedakar anneyi ziyaret eden Antakya Belediye Başkanı İbrahim Naci Yapar, "Burada Anneler Günü tebriğinden ziyade çok üstünde bir durum var. 3 engelli çocuğa bu şekilde yıllarca bakmak, çok olağanüstü bir manevi güçtür. Ben tekrardan sizleri tebrik ediyorum. Bir sıkıntınız olduğu zaman biz her daim buradayız. Devlet her zaman var, Allah devletimize zeval vermesin. Devletimizin birçok organı var. Devletimiz; maddi, manevi ve ev olarak da yardımcı olur. Biz üstümüze gereken ne varsa yardımcı olacağız. Sizin daha huzurlu ve mutlu bir ortamınız olacak. Bugün Süheyla ablamızın ziyaretine geldik. Sosyal medyadaki paylaşımından sonra onu görmeye geldik. Bu vesileyle Anneler Günü’nü tebrik ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Meteoroloji'den kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı

Nacar: Togg ‘Seyhan’ Adana'ya yakışır

Yeniden Refah Partisi Adana İl Başkanı Özdemir:”Şov yapmayın işinizi yapın”

6 Şubat depremlerinin 3. yılında Osmaniye’de anma programı düzenlenecek

Mersin'de 4. Nergis Şenliği yoğun ilgi gördü

Büyük Birlik Partisi (BBP) Adana İl Teşkilatı, 15 Şubat’ta yapılacak olağan il kongresi öncesinde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Kayseri'de İhracatın Yıldızları Ödüllendirildi

Osmangazi'de 6 Şubat Depremleri Anıldı

Deprem Gerçeğiyle Yaşamak Paneli Kozan'da Yapıldı

Adana Yüreğir'e Yeni Evlendirme Dairesi Yapılıyor

Nuri Aslan deprem anmasında sessiz yürüyüşe katıldı

Nevşehir Belediyesi 6 Şubat Depremlerini andı

Meteoroloji'den sel ve çığ uyarısı: Kuvvetli yağış geliyor

Deprem sonrası eğitim raporu: 75,5 milyon kişiye destek

125 yıllık irmik helvası dondurmayla buluştu, Dubai'ye uzandı

MİT, MOSSAD'a bağlı casusluk operasyonunu çökertti

Forex dolandırıcılığına 48 gözaltı, 120 milyon liralık mala el konuldu

Deprem bölgesinde 455 bin bağımsız bölüm tamamlandı

Zeydan Karalar tahliye sonrası Adana'da deprem şehitlerini andı

6 Şubat Depremleri'nin 3. Yılı: 53 Bin 537 Can Kaybı

Nezihe Yalvaç Turizm MTAL Akdeniz bölge birincisi

Hatay Şehir Hastanesi İnşaatı 2026 Sonunda Başlıyor

Bilal Erdoğan: Gençler Cumhurbaşkanı'nı örnek alsın

Hatay Şehir Hastanesi inşaatı 2026 sonunda başlıyor

Zeydan Karalar hakkında tahliye kararı çıktı

DMM: Hatay ATM yağması iddiaları asılsız

Asrın İnşa Seferberliği: 455 Bin Konut Tamamlandı

Depremde yıkılan binalar için adli süreç devam ediyor

Şehit Talat Okur Hatay'da toprağa verildi

Deprem bölgesinde 4 ilde dev şantiyelerle 455 bin konut yükseldi

Yükleniyor