Fırın çalışanı çay molasında kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti
Antalya'nın Manavgat ilçesinde fırında çalışan Mustafa Çelik, dinlenmek için çıktığı molada kalp krizi geçirdi ve tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Son Molada Yaşanan Trajedi
Antalya'nın Manavgat ilçesinde bir ekmek fırınında paketleme elemanı olarak çalışan 51 yaşındaki Mustafa Çelik, dinlenmek için elinde çay bardağıyla dışarı çıktı. İçinde fındık kabukları bulunan bir çuvalın üzerine oturan Çelik'in anı, güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.
Ani Düşüş ve Müdahale
Çuvalın üzerine oturduktan kısa süre sonra, Mustafa Çelik önce elini yüzüne götürüp yüzünü sildi ve ardından olduğu yere yığıldı. Yan tarafta sohbet eden çalışma arkadaşları durumu hemen fark edemezken, fırına dönen bir dağıtım görevlisi olayı gördü ve alarm verdi.
Kurtarma Çabaları Sonuçsuz Kaldı
Olay yerindeki arkadaşları ilk müdahaleyi yaptı. İhbar üzerine hızla gelen 112 sağlık ekibi, Mustafa Çelik'e kalp masajı yaparak ambulansa aldı. Yaklaşık 15 dakika boyunca ambulansta devam eden müdahalelere rağmen, Manavgat Devlet Hastanesi'ne götürülen Çelik hayatını kaybetti. Mustafa Çelik'in bilinen bir kalp rahatsızlığı olmadığı, sadece diş tedavisi gördüğü öğrenildi.
Arkadaşlarının Şaşkınlığı
Çalışma arkadaşı Ahmet Türkmen, "Ekmek dağıtımından dönen arkadaşımızın bağırması üzerine dışarı çıktığımda Mustafa'nın çuvalın üzerinde yığılmış halde olduğunu gördüm. Hemen müdahalede bulunduk. Bir arkadaşımız kalp masajı yaptı. Ne var ki geri dönmedi" dedi. Bir diğer arkadaşı Bülent Karcılar ise, "Ne olduğunu anlayamadık. Hemen müdahale ettik. Dilini çıkarmaya çalıştım. Ambulans kısa sürede geldi ama yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı" ifadelerini kullandı.
Adli Süreç ve Defin
Cumhuriyet savcısı ve Adli Tabibin incelemelerinin ardından Antalya Adli Tıp Kurumu'na gönderilen Mustafa Çelik'in cenazesi, Ulukapı Mahallesi'nde toprağa verildi.
Gazipaşa'da motosiklet-kamyonet çarpışması: 1 yaralı
Çocuklarda horlama ve ağızdan nefes alma geniz eti belirtisi olabilir
Firari 2 şahıs 2019'daki yol verme tartışmasında yakalandı
Tarsuslu öğrenciler belediyeyi ziyaret etti, yerel yönetimi öğrendi
Manavgat'ta elektrikli bisiklet ile motosiklet çarpıştı: 1 yaralı
Kamu müteahhitleri hakediş ödemelerinin acilen yapılmasını istiyor
Ojeli tırnaklarıyla kuyumculukta ustalığa yükseldi
Bozyazı'da öğrenciler şehitleri ziyaret etti
Fırın çalışanı çay molasında kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti
Mersin'de özel bireyler için 'engelsiz ulaşım' uygulaması başladı
Antalya'da hırsız, 'beni seviyorsan bırak' diyen kız arkadaşını kandırıp bisiklet çaldı
Burdur Gençlik ve Spor İl Müdürü Orhan Kemerkaya Hastanede
Polisin 'dur' ihtarına uymadı, yakalanınca 'araçlar vardı' dedi
Tarsus'ta üç kuşak kamp buluşması
Hatay'da fırın Ramazan'da ekmeği 10 TL'den satıyor
Hatay'da borçlu evine motosikletle gelip kurşun yağdırdı
Adana Şalgamı AB tescilli 45. ürün oldu
Burdur'da aniden duran otomobile motosiklet çarptı: 1 yaralı
Memurluğu bırakıp güvercin yetiştiricisi oldu, otomobil fiyatına satıyor
80 Yaşındaki Annenin Engelli Kızına Adanmış Hayatı Vali'yi Duygulandırdı
Firari baba ve iki oğlu yangın merdiveninde yakalandı
Toroslar'da obruklar karla doldu, üreticiler umutlu
Mut'ta otomobil ile motosiklet çarpıştı: 1 kişi yaralandı
Adana'da genç kolonya şişesiyle evi yakmakla tehdit etti
Antakya'da dönercide yangın: Kızartma makinesinden çıktı
İskenderun'da motosiklete çarpan otomobil takla attı: 2 yaralı
Manavgat yolsuzluk davasında bir sanığa ev hapsi
Tarsus'ta tek teker şovuna 21 bin TL ceza
Torun, babaannesini darp edip ziynet eşyalarını gasp etti
Kozan'da yayla evi yangında kullanılamaz hale geldi
Yükleniyor

