Offroad Şampiyonası’nın ilk ayağı tamamlandı

Offroad Şampiyonası’nın ilk ayağı tamamlandı

GÜNDEM 28.04.2025 16:14:53 0
Offroad Şampiyonası’nın ilk ayağı tamamlandı
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ve Kahramanlar Offroad Spor Kulübü ev sahipliğinde Kapıçam Tabiat Parkı’nda düzenlenen 2025 Türkiye Offroad Şampiyonası ilk ayağı tamamlandı.
Kahramanmaraş, hafta sonu adrenalin dolu anlara ev sahipliği yaptı. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ve Kahramanlar Offroad Spor Kulübü’nün ev sahipliğinde düzenlenen 2025 Türkiye Offroad Şampiyonasının ilk ayağı tamamlandı. Türkiye’nin dört bir yanından, tam 17 şehirden gelen 27 araç ve 54 sporcu, iki gün boyunca doğanın zorlu şartlarında mücadele etti. Özellikle değişken hava şartları ve çamurlu etaplar, yarışın temposunu daha da artırdı.
Yarışmacılar, parkurun doğal yapısına uyum sağlamak için teknik sürüş kabiliyetlerini ve hızlarını maksimum seviyeye çıkardı. İki gün süren kıyasıya rekabetin ardından, genel klasmanda Mustafa Gül - Serhat Dursun Akdemir ikilisi birinciliğe uzandı. İkinci sırada Ebubekir Uysal - Ali Seyda Kıvrak yer alırken, üçüncülüğü Caner Bal - Ramazan Karaçelik ekibi elde etti.
SSV kategorisinde ise mücadele en az genel klasman kadar çekişmeliydi. Salih Çarpışantürk - Mehmet Arda Demirkan ekibi birincilik kupasını kaldırırken, ikinciliği İsrafil Akyüz - Mert Tepe, üçüncülüğü ise Abdullah Turgut - Arda Şenay ikilisi aldı. Kadın sporcuların da büyük bir mücadele sergilediği yarışta, Gülten Toprak birinci oldu. Meryem Betül Kalyon ikinci, Çiğdem Özden ise üçüncü sırayı elde etti. Kadın sporcuların performansı, seyircilerden büyük alkış topladı. Yarışmada dereceye giren sporcular için, Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde ödül töreni düzenlendi. Sporcular kupalarını alırken büyük sevinç yaşadı.

Rahatsızlanan yolcu otobüsle hastaneye ulaştırıldı

Apartman deposundan alevler yükseldi

Gezende Erik Festivali’nin 15’incisi gerçekleştirildi

Offroad Şampiyonası’nın ilk ayağı tamamlandı

Zihinsel engelli genç kıza cinsel saldırıda bulunduğu iddia edilen akrabası yargılanmaya başladı, savunması şaşırttı

Tarsus Belediyesinden kadın istihdamına destek

Osmaniye’de ormanlık alanda çıkan yangın söndürüldü

Depremzedelere alım yapılacağı iddiasıyla firmaları dolandıran kaymakama 70 yıl hapis cezası

Tarsus Gastronomi Merkezi’ne ’Altın Elma’ ilgisi

Fraksiyonel lazer ile cilt problemleri tarihe karışıyor

31 yıl hapis cezası bulunan şahıs yakalandı

Dörtyol’da hint keneviri operasyonu

Motosiklet hırsızları tutuklandı

İskenderun’da hurdacılar denetlendi

O anlar kamerada: Kayan otomobil kaldırıma çarpıp ters döndü

Jeoloji Mühendisi Tatar: "6 Şubat felaketi depremleri artırdı"

Erdemli’de kadınlar için ’hanım evi’ hizmete açıldı

Kahramanmaraş’ta dağcılık eğitimi

Kadınlar üretime kazandırdı: Ayakkabı bağcıkları renkli çantalara dönüşüyor

5. Uluslararası Şiir ve Edebiyat Günleri final yaptı

Deprem sonrası yeni evine kavuşan Cennet nine evinin açılışını çocuklarıyla yaptı

Adanalı iş adamları Suriye’nin inşasına talip

Konutlar yükseldi, Azerbaycan Mahallesi’nde sona gelindi

Her yağmurda evini su basan vatandaş belediyeye isyan etti

Adana’da 660 litre sahte içki ele geçirildi: 9 gözaltı

Doğan: "Çiftçimize sahip çıkmak, geleceğimize sahip çıkmaktır"

D vitamini eksikliğine dikkat

Motosiklet çaldı yakalandı, "Kendimin sandım" dedi

AOSB’nin geleneksel resim yarışmasında ödüller sahiplerini buldu

Yangında hasar alıp yıkılan ev imece usulü yapılmaya başlandı

Yükleniyor