Murat Şahin: "Kazandığımız için mutluyum"

Murat Şahin: "Kazandığımız için mutluyum"

GÜNDEM 26.05.2025 23:44:57 0
Murat Şahin:
Atakaş Hatayspor Teknik Direktörü Murat Şahin, 4-2 kazandıkları Fenerbahçe maçının ardından, "Kazandığımız için mutluyum" dedi.
Atakaş Hatayspor, Trendyol Süper Lig’in 37. haftasında Mersin Stadyumu’nda karşılaştığı Fenerbahçe’yi 4-2 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Hatayspor Teknik Direktörü Murat Şahin, ligde iddiasız bir takım olmalarına rağmen oyuncularının son güne kadar mücadele ettiklerini belirterek, oyuncularına teşekkür etti. Sözlerine Eurolague şampiyonluğu dolayısıyla Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı’nı tebrik ederek başlayan Şahin, "Biz son haftalarda artık küme düşmemiz kesinleştikten sonra daha çok oyuna ve yapabileceklerimize çalışıyoruz. Oyuncularımın bundan sonrası için maksimum seviyede neler yapabileceğini görmek istiyordum. Bu maç bunun için çok önemliydi ve güzel bir maçtı. Sezonun sonunda Fenerbahçe gibi bir takımla oynamak önemliydi" şeklinde konuştu.

"Oyuncularıma teşekkür ediyorum"
Maça iyi başlamadıklarını ancak Fenerbahçe’nin taktik formasyonlarına yoğun olarak çalıştıklarını ifade eden Şahin, sözlerine şöyle devam etti: "Oyuna ilk 10-15 dakika iyi başlamadık ama bugün formasyonda bir değişikliğe gittik. Fenerbahçe’nin 3-4-1-2’sine karşılık, biz 5-3-2 ile karşılık vermeye çalıştık. Zaman zaman başarılı olduk. İkinci yarı oyuncu değiştirmeden, sistemde bir oynama yaparak skoru elde etmeye çalıştık. Bunda da başarılı olduk. Oyun 4-1’den sonra iki taraf için de koptu. İki takımın da oyundan kopmasının futbol adına verdiği görüntü güzel değildi. Biz topa biraz daha hakim olarak daha iyi skor veya oyun hakimiyeti sağlayabilirdik. Ama kazandığımız için mutluyum. Oyuncularıma da iddiasız bir takım olmamıza rağmen son güne kadar mücadele ettikleri için teşekkür ediyorum."

Talaslı 3 genç milli takım seçmelerinde

Adana'da sazangillere 3 aylık av yasağı başladı

Lütfi Akad filmleri İzmir'de yeniden perdede

Seçer, Avrupalı Belediye Başkanlarını Ağırladı

Meteoroloji'den Karadeniz ve Doğu Anadolu'ya Kar ve Kuvvetli Yağış Uyarısı

İSTANBUL’LU İŞ İNSANINI İŞ YAPMAK VAADİ İLE 30 MILYON TL DOLANDIRDILAR…!

Adana merkezli 11 ilde 1.2 milyar TL'lik dolandırıcılık operasyonu

Barış Ressamı tiyatrosu Malatya'da sahnelendi

Fikirtepe'de çatıları mesken tutan rhesus makak yakalandı

Yurt genelinde kuvvetli yağış ve rüzgar uyarısı

Yeşilay Münazara Turnuvası'nda Akdeniz Bölge Şampiyonu Belli Oldu

Konya Büyükşehir'in basketbol altyapısı şampiyonluklarla parlıyor

Meteoroloji'den yağış, fırtına ve çığ uyarısı

Ege ve Marmara'ya kuvvetli yağış uyarısı

İSTANBUL’LU İŞ İNSANINI İŞ YAPMAK VAADİ İLE 30 MILYON TL DOLANDIRDILAR…!

Osmaniye'de Yapay Zekâ Çağında Habercilik Dönüşümü

5 ilde suç örgütü operasyonu: 40 şüpheli yakalandı

Yapay zekalı dolandırıcılık operasyonu: 2 tutuklama

Türkiye'de kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı

Gaziantep'te yaşlı ve engellilere Ramazan öncesi destek

Kayseri'de FETÖ/PDY'ye yönelik operasyon: 70 gözaltı

Utku Güzelgül'den yeni tekli: Ay Karanlık

Erciyes'te ziyaretçi sayısı 3 milyonu aştı

Adana'da taşkın hasarı incelendi, yol açılacak

500 bin sosyal konut kurasında bu hafta 11 ilde 98 bin 839 konut

Adana'da amatör spor kulüplerine 18 milyon TL ve malzeme desteği

Bahar Batıda, Yağmur Doğuda: Hava Durumu Tahmini

Araç kiralama dolandırıcılığına 28 ilde operasyon: 68 gözaltı

OnlyFans operasyonunda 25 gözaltı, yüz milyonlarca liralık varlığa el konuldu

Meteoroloji'den kuvvetli yağış, fırtına ve çığ uyarısı

Yükleniyor