Mersin’de özel bireyler etkinlikte buluştu

Mersin’de özel bireyler etkinlikte buluştu

GÜNDEM 22.04.2025 11:03:19 0
Mersin’de özel bireyler etkinlikte buluştu
Mersin Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan’ın 105. yılında düzenlediği etkinliklerle hem öğrencilere hem de özel bireylere bayram coşkusu yaşattı.
Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 105. yıldönümü kapsamında düzenlediği etkinliklerle, hem Büyükşehir Eğitim ve Öğretimi Destekleme Kurs Merkezi öğrencilerine, hem de özel bireylere unutulmaz anlar yaşattı. ‘2. Uluslararası Mersin Çocuk Festivali’ bünyesinde devam eden etkinlikte, Hal Şubesi’nde eğitim gören öğrenciler Hal Sosyal Yaşam Merkezi’nde, özel bireyler ise Engelsiz Yaşam Parkı’nda bir araya gelerek bayram sevincini paylaştı. Etkinlik kapsamında, kurs merkezi öğrencileri şiirler okudu, ’Dilek Köşesi’ne hayallerini ve dileklerini astı. Kurulan 23 Nisan hatıra panosunda parmak boyasıyla el izlerini basan öğrenciler, çuval yarışı, yumurta taşıma, halat çekme, sandalye kapmaca ve ip atlama gibi geleneksel oyunlarla keyifli anlar yaşadı. Büyükşehir Belediyesinin 23 Nisan kapsamında düzenlediği etkinliklerden diğeri de özel bireyler ve aileleri için oldu. Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı koordinesinde Engelsiz Yaşam Parkı’nda gerçekleştirilen etkinlikte, Türk Müziği Topluluğu’nun konseri ile katılımcılar keyifli dakikalar geçirdi. Etkinlik boyunca özel bireyler bol bol oynayıp doyasıya dans etti. Ailelerin de çocukların mutluluğuna ortak olduğu etkinlikte, bayram coşkusu yaşayan özel bireyler birbirleriyle kaynaşarak, bu özel günün tadını çıkardı.
Eğitim ve Öğretimi Destekleme Kurs Merkezi Hal Şubesi Sorumlusu Hevjin Yılmaz, Büyükşehir Belediyesi tarafından 21 LGS Kurs Merkezi’nde çeşitli etkinlikler düzenlendiğini kaydetti.
Engelsiz Yaşam Parkı Sorumlusu Betül Demir de gerçekleştirilen etkinlikle ilgili; "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Engelsiz Yaşam Parkı’ndan faydalanan özel birey ve ailelerimize yönelik güzel bir etkinlik düzenledik" ifadelerini kullandı.
Engelsiz Yaşam Parkı’ndan 3 yıldır faydalanan velilerden Canan Çardak ise "Hem çocuklarımız hem de bizler için, enerji atabileceğimiz güzel bir etkinlikti" diye konuştu.

Konteyner yatakhane alevlere teslim oldu

Ayakkabı hırsızları güvenlik kamerasına yakalandı

Tır ile çarpışan Tofaş hurdaya döndü: 4 yaralı

Tarsus, 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı

Tarsus’ta çocuklar 23 Nisan’ı kutladı

Özel Megapoint Hastanesinden çocuk hastalar için bayram indirimi

Kahramanmaraş’ta iş yeri yangını

Kahramanmaraş’ta trafik kazası: 6 yaralı

’Gazze’ye özgürlük’ etkinliğinde duygusal anlar

Kahramanmaraş’ta barınma merkezinde 23 Nisan coşkusu

3 evladını Rönesans Rezidans’ta kaybeden gözü yaşlı anne adalet istedi

Başkan Seçer, makam koltuğunu öğrencilere bıraktı

Vali makamını devralan 9 yaşındaki Ali Kemal koltuğun hakkını verdi

Atakaş Hatayspor, Beşiktaş maçının hazırlıklarına başladı

Lise öğrencisi ’Kaynak Yarışması’nda çift derece aldı

Toroslar EDAŞ Hatay’ın enerji altyapısını güçlendirmeye devam ediyor

Şehit kızına ilk yaş gününde jandarmadan sürpriz

Mersin’de özel bireyler etkinlikte buluştu

Tüpün patladığı yangın korkuttu

Evden çıkartılacak görme engelli Emine teyzenin gözyaşları

Mersin’de 23 Nisan kortej yürüyüşü düzenlendi

Uluslararası Mersin Çocuk Festivali sürüyor

Lojistik sektörü için yüzde 30’a varan sigorta avantajı

Çanakkale kahramanlarını yad etmek için yola çıkan izcilere kına yakıldı

Hayırsever aracını Gazze’ye destek için bağışladı

Yedek lastiğe gizlenen esrar, uygulamada ortaya çıktı: 2 şüpheli tutuklandı

Adana’da araçta 1 ton kaçak kıyılmış tütün ele geçirildi

Kahramanmaraş’ta temizlik çalışmaları

Kahramanmaraş’ta köy evlerinin yolları yapılıyor

Onikişubat okuyor söyleşisi ile edebiyat rüzgarı esti

Yükleniyor