Mersin Büyükşehir, Silifke Atakent’te cadde ve sokakları yeni yüzüne kavuşturdu

Mersin Büyükşehir, Silifke Atakent’te cadde ve sokakları yeni yüzüne kavuşturdu

GÜNDEM 11.06.2025 10:40:34 0
Mersin Büyükşehir, Silifke Atakent’te cadde ve sokakları yeni yüzüne kavuşturdu
Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekiplerinin Silifke ilçesine bağlı Atakent Mahallesi’nde önemli cadde ve sokaklarda kapsamlı bir çalışma gerçekleştirdiği bildirildi.
Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekiplerinin merkezden kırsal mahallelere kadar ulaşan hizmet anlayışıyla yol yenileme çalışmalarını sürdürdüğü belirtildi. Silifke ilçesine bağlı Atakent Mahallesi’nde İnönü Caddesi ile Paşa İni ve Fora Sokaklar, yapılan yol yenileme ve kaldırım düzenlemeleriyle modern bir görünüme kavuştu. Özellikle otel ve iş yerlerinin yoğun olarak bulunduğu, aynı zamanda birçok kırsal mahalleye bağlantı sağlayan İnönü Caddesi’nde gerçekleştirilen çalışmaların, hem esnaf hem de vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandığı aktarıldı.Toplamda bi 250 metre uzunluğundaki yol, yeni yüzüyle bölge halkına daha güvenli ve konforlu bir ulaşım imkânı sunduğu da ifade edildi.
Kurumun Silifke Yol Birim Sorumlusu Kazım Şenel, gerçekleşen çalışmalar hakkında bilgi vererek, "Yaklaşık 1250 metrelik yol ağında Paşa İni, Fora ve İnönü Caddelerinde kaldırımlı asfalt çalışmamız bitti. Burası turistik bir bölge olduğu için özellikle yaz aylarında nüfusu artıyor. İnönü Caddesi, aynı zamanda kırsal bölgelerimize giden ve yukarıdaki mahalleleri de taşıyan bir ana yol. Paşa İni’nde, kaldırım ve yağmur suyu drenaj hatlarında iyileştirme çalışmaları yapıldı. Çalışmalarımız devam ediyor" dedi.
Atakent Mahalle Muhtarı Salim Demirtaş’ta "Daha önce bu yol çok berbattı. Şimdi dört dörtlük bir çalışma yapıldı ve çok güzel oldu" ifadelerini kullandı.

Kırıkhan’da tarlaya uçan kamyonetteki 2 kişi yaralandı

Kırıkhan’da ters dönen otomobildeki 2 kişi yaralandı

Kadın hastalıklarına V-Notes tekniğiyle ameliyat

Adana’da iki ayrı kazada 2’si ağır 3 kişi yaralandı

Uyuşturucu ticaretinden 12 yıl ceza alan hükümlü yakalandı

Pamuk deposundaki yangın kontrol altına alındı:Son durum havadan görüntülendi

Depremden bu yana evlatlarından haber alamayan acılı baba: "3 babalar günü geçti ama hiçbir babalar gününde sevinemedim"

Pamuk deposundaki yangın devam ediyor, ekiplerin müdahalesi sürüyor

Adana’da 9 bin 750 paket kaçak sigara ele geçirildi

Mersin’de pamuk fabrikası deposunda yangın, ekipler müdahale ediyor

Adana’da "sahte alıcı" çetesi çökertildi: 4 tutuklama

TESK bölge toplantılarının üçüncüsü Adana’da gerçekleştirildi

Gençleri sopayla dövdüğü iddia edilen şüpheli serbest kaldı

Yılanların dansı görüntülendi

Ameliyatla sağlığına kavuşacağını düşünen gence yapılan 20 saniyelik rahatlatan müdahale ilgi odağı oldu

Heyecanla yakaladığı 2 buçuk metrelik devasa köpek balığını denize bıraktı

Mersin’de uyuşturucu ile mücadele: 49 şüpheli tutuklandı

Anız yangını milyonluk tırı kül etti

Park halindeki minibüste ceset bulundu

Kahramanmaraş’ta atık yangını

Karpuz yüklü kamyon devrildi: 1 yaralı

Kahramanmaraş’ta LGS öncesi her köşe de bilgi

Yer yine Mersin: Bu kez 8 köpekbalığı ağlara takıldı

Ceyhan’da organize suç örgütü çökertildi

Başkan Seçer: "Sadece Türkiye değil, dünya bir su stresi yaşıyor"

Adana’da yıkım gerginliği

Adana Feke’de ev yangını: Orman ve itfaiye ekipleri söndürdü

Kahramanmaraş’ta Kırk Altı Meydan Kafe hizmete hazırlanıyor

İskenderun’da emniyet personeline özel sınav semineri

Reyhanlı’da inşa edilen Jandarma Ortaokulu’nun yapımında sona gelindi

Yükleniyor