Kocagöz: Kepez Antalya'nın Vitrini Olma Yolunda
Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, ilçenin 'arka bahçe' imajından sıyrılarak Antalya'nın vitrini olma yolunda ilerlediğini belirtti.
Kepez'in Dönüşümü ve Vitrin Hedefi
Varsak Menderes Mahallesi'ndeki iftar programında konuşan Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, ilçedeki değişimi vurguladı. "Eskiden Antalya'nın arka bahçesi olarak anılan Kepez, bugün Antalya'nın vitrini olma yolunda hızla ilerliyor" dedi. Kocagöz, belediyeciliğin sadece altyapı işleri olmadığını, çocukların umutlarını, gençlerin hayallerini gerçekleştirmek ve büyüklerin huzur içinde yaşaması için çalıştıklarını ifade etti. "Derdimiz yoksulluğu yönetmek değil, yoksulluğu yok etmektir" diyerek sosyal belediyecilik anlayışını öne çıkardı.
Ramazan'da Birlik ve Beraberlik Sofraları
Kepez Belediyesi, Ramazan'ın yirmi birinci gününde iftar sofralarını Varsak Menderes Mahallesi'nde kurdu. Demirel, V.Esentepe ve V.Menderes Mahallesi sakinleri gönül sofralarında bir araya geldi. Kur'an tilavetiyle başlayan programda, birlikte dualar edildi ve lokmalar paylaşıldı. Başkan Kocagöz, iftar öncesi masaları tek tek gezerek "Hayırlı Ramazanlar" dileklerini iletti. Ramazan ayının sabırla beraber birlik, beraberlik, paylaşma ve dayanışmayı öğrettiğini söyledi.
Dünya Gündemine ve Türk'ün Gücüne Vurgu
Dünyadaki sıcak gelişmelere de değinen Kocagöz, "Maalesef dünyamız kan ve gözyaşı… Dünyayı ateşe verenlerin bir gün o ateşte yanacaklarını hep beraber biliyoruz" ifadelerini kullandı. "Biz Türkleri ayağa kaldırmak zordur. Kimse bize bulaşmasın. Türklerin ayağa kalması zordur ama ayağa kalktı mı oturtması daha da zordur" sözleri alkışlarla karşılık buldu.
Renkli Ramazan Etkinlikleri ve Kent Meydanı Buluşmaları
Kepez'de Ramazan ayının dolu dolu programlarla geçtiğini belirten Kocagöz, her akşam düzenlenen iftarda iki ya da üç mahalleyi buluşturduklarını söyledi. Dokumapark ve Kent Meydanı'nda her akşam renkli Ramazan etkinlikleri düzenlendiğini bildirdi. İftar programının ardından Kepez Kent Meydanı'nı ziyaret eden Başkan Kocagöz, vatandaşlarla bir araya geldi, stantları gezdi ve esnafla sohbet etti. Antalya Yörük Türkmen Derneği tarafından kendisine poşu, tespih ve el emeği çanta hediye edildi. "Ramazan, yüzümüzde gülümseme ve dostluklarımızla güzel… Kepez Kent Meydanı'ndaki Ramazan etkinliklerimizde her akşam hemşehrilerimizle buluşuyoruz" diyerek ayın coşkusunu paylaştı.
Hatay, bitki ihtiyacını kendi kaynaklarıyla karşılayacak
Antakya'da apartman yangını: 4 kişi kurtarıldı, daire kullanılamaz hale geldi
Tarsus'ta yaya önceliği denetimi: 17 sürücüye ceza
Isparta'da ortaokul öğrencisi akranını darp etti
Burdur'lu itfaiyeci vücut geliştirmede Türkiye şampiyonu oldu
Alanya'da Mart ayında deniz keyfi yaşandı
Burdur'da uyuşturucu ve yasa dışı bahis mücadelesi için toplantı yapıldı
Defne Devlet Hastanesi Fizik Tedavi Ünitesi 300 bin seansı aştı
Hatay'da beton mikseri ile otomobil çarpıştı: 2 yaralı
Tarsus'ta 30 yıllık spor salonu yıkılıyor, yerine modern kompleks geliyor
Isparta'da bisikletlinin yola saçılan parasını esnaf topladı
YÖK-TÜME iş birliği ile tarımda teknoloji dönüşümü hedefleniyor
Antalya'da kano devrildi, 3 saat suda kalan kişi deniz polisiyle kurtarıldı
Akdeniz Belediyesi üç vardiya temizlik yapıyor
Toros Kadınları Emek Pazarı büyüyor
Mezitli'de tiyatro kurslarına yoğun ilgi, 120 kursiyer eğitim alıyor
Akdeniz parkları yaza hazır: Bahar temizliği başladı
Medline Adana Hastanesi'nde Radyasyon Onkolojisi Bölümü Açıldı
İskenderun muhtarları jandarma ve emniyete teşekkür etti
Antalya Büyükşehir'den çocuklara su tasarrufu eğitimi
Antalya'da üreticilere ücretsiz büyükbaş tırnak bakımı
Antalya'da karton yüklü kamyonet yandı
Adana'da eşek yüklü kamyonet devrildi, hayvanlar yaralandı
Antalya'da konaklama ve araç kiralama firmalarına kapsamlı denetim
Isparta'da dolandırıcılık hükümlüsü tutuklandı
Kepez'de Down Sendromu Farkındalık Günü'nde anlamlı buluşma
Her Yaşta Sanat Çalıştayı'nda Kuşaklar Buluştu
Isparta'da kadınlar zumba ile spor ve sosyalleşme buluşuyor
Alev topuna dönen araçtan kedisiyle kurtuldu
Osmaniye'de Kartal Dansı klibi sosyal medyada ilgi gördü
Yükleniyor

