Kendisini dolandırdığını ileri sürdüğü şahsı böyle ifşa etti

Kendisini dolandırdığını ileri sürdüğü şahsı böyle ifşa etti

GÜNDEM 20.05.2025 10:33:31 0
Kendisini dolandırdığını ileri sürdüğü şahsı böyle ifşa etti
Adana otogarında ayran sattığı tezgahına zabıta tarafından el konulan ve daha sonra ’sana işgaliye belgesi alacağım’ diyen bir şahıs tarafından 50 bin lira dolandırıldığını öne süren Yılancı Osman, kendisini dolandırdığını iddia ettiği kişinin fotoğrafını otogarın birçok noktasında astı.
Sosyal medyada, ayran sattığı tezgahta yılan beslediği için ’Yılancı Osman’ olarak tanınan Osman Aslan’ın Merkez Otogarı’ndaki tezgahına zabıta tarafından geçen aralık ayında el konuldu. Bir süre sonra Osman Aslan, N.A. ile tanıştı. N.A. iddiaya göre, ’sana işgaliye belgesi alacağım’ diyerek Osman Aslan’dan 50 bin lira aldı.

Belgeyi alamadı, dolandırılınca ilan yaptırdı
Aradan geçen 2 ayda belgeyi alamayan Osman Aslan, bunun üzerine otogarda birçok noktaya N.A.’nın fotoğrafıyla "Ben faizciyim, emeklilere, belediye çalışanlarına muvafakat karşılığı yüzde 25 faiz ile para veriyorum, ispiyoncuyum, hırsızım" yazılı ilan astı. İlanı görenler hayrete düşerken kimisi fotoğrafını çekip sosyal medya hesabından paylaştı.
İlanı görenler şaşıp kalırken Osman Aslan, İhlas Haber Ajansı’na konuştu. Aslan, 50 bin liralık mağduriyeti olduğunu belirterek, "4 ay önce esnaflar beni şikayet etti ve daha sonra zabıta ekipleri benim tezgahımı kaldırdı. Sonra bir kişi benden ayran içti ve çok beğendiğini söyledi. ’Sana işgaliyeyi ben alırım’ dedi. 3 gün sonra tekrar geldi. ’Senin işini ben çözüyorum’ diyerek 50 bin lira aldı. Ancak bir türlü benim belgem gelmedi. Beni bu şahıs dolandırdı" ifadelerini kullandı.

"Hakkımı asla helal etmiyorum"
Kendisini dolandırdığını öne süren şahsın fotoğrafının otogara astığını ve herkese onu rezil edeceğini belirten Aslan, "Bana sürekli ’sabret’ dedi. Bir araştırma yaptım ki adam bir numaralı faizciymiş. Bu adam emeklilerin kanını sömürmüş. Beni 50 bin lira dolandırdı. Hakkımı asla helal etmiyorum. Öteki dünyada da iki elim yakasında olsun" dedi.

"Yazıyı görünce çok şaşırdım"
Yoldan geçerken ilanı gören Ferit Özer, "Yoldan geçerken bu yazıyı gördüm ve çok şaşırdım. Kelimeleri yutkundum, söyleyecek bir kelime bulamadım. Konunun içeriğini hiç bilmiyorum. Bu yazıyı okuyunca şaşırdım ve fotoğrafını çektim" diye konuştu.
Vatandaşlardan Musa Fırat ise, "Ben bu fotodaki şahsı tanımıyorum. Osman abiye bu yapılmaz. Otogarda birinin karnı aç olsun ve ’param yok’ desin, doyurur. İnsanlar gerçekten vicdansız olmuş" şeklinde konuştu.

Antalya'da 10 yıldır aranan cinayet zanlısı JASAT operasyonuyla yakalandı

Osmaniye'de silahlı kavga: Ömer Eser hayatını kaybetti

Alkollü ve uyuşturuculu sürücüye 640 bin TL ceza

Kepez Kitap Fuarı 27 Mart'ta başlıyor

Kahramanmaraş'ta Ramazan Bayramı tatlı hazırlıkları başladı

Bayramda tatlı tüketimi için uzman uyarısı: Porsiyon kontrolü şart

Mersin'de şehit aileleri bayram öncesi ziyaret edildi

Bayram öncesi lokum ve şekerleme satışları arttı

Antalya'da otel depolarında 5 bin litre kaçak içki yakalandı

Burdur'da emniyet kemeri denetimi: 119 sürücüye ceza

Mersin'de yaşlılara bayram öncesi evde sağlık ve temizlik hizmeti

Onikişubat Belediyespor, Efeler Ligi'ne yükseldi

Mezitli'de Ramazan Bayramı öncesi gıda denetimleri sıklaştı

Anneannelerinin öğüdüyle mezarları temizleyen kardeşler

Burdur'da sazlık alanda gece yangını kontrol altına alındı

Mersin'de mobil kuaför bayram hazırlığına destek oldu

Hatay'da motosiklet kazası: 41 yaşındaki sürücü hayatını kaybetti

Hatay'da kırmızı ışık denetimi: İhlal yapan sürücüler telefonla arandı

Hatay'da hafif ticari araçta gizli bölmeden esrar çıktı

Akdeniz Belediyesi ihtiyaç sahiplerine bayram temizliği yapıyor

Hatay'da park halindeki Opel alev aldı, itfaiye müdahalesiyle yangın söndürüldü

Ucuz tatlı uyarısı: Sahte fıstık sağlığı tehdit ediyor

Adanalı öğrencilerin 'Emanet' filmi Türkiye birincisi oldu

Adana'da 72 bin extacy hapla yakalanan iki şüpheli tutuklandı

Bakız İnşaat, Adana'da sosyal donatılı konut projesi başlattı

Adana'da 1,2 milyon TL'lik altın hırsızlığı: Kameralara yansıdı

Adana'da 144 milyon kaçak makaron ele geçirildi, 1 kişi tutuklandı

Antalya'da komşu esnaf tartışması: 1 ölü, 2 yaralı, şüpheli yakalandı

Kumlu'da ev yangını kontrol altına alındı

Antalya'da komşu kavgası silahlı çatışmaya döndü: 2 yaralı

Yükleniyor

loading