Kahramanmaraş’ta çocuklar sporla büyüyor

Kahramanmaraş’ta çocuklar sporla büyüyor

GÜNDEM 6.09.2025 12:58:26 0
Kahramanmaraş’ta çocuklar sporla büyüyor
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından öğrencilerin yaz tatilini verimli geçirmesi amacıyla düzenlenen Yaz Spor Okulları’nda 5 binden fazla gencin eğitim adığı bildirildi.
Büyükşehir Belediyesinin, şehrin gençlerine yönelik yaz dönemini sporla değerlendirme fırsatı sunmaya devam etmesini sağladığı Yaz Spor Okullarının, 2025 yazında da birbirinden eğlenceli ve eğitici etkinliklerle tamamladığı ifade edildi. Şehrin dört bir yanından gelen 7 - 14 yaş arasındaki yüzlerce çocuk, sporun birleştirici gücüyle buluşarak unutulmaz bir yaz dönemi geçirdi.
7 ila 14 yaş aralığındaki çocuklara yönelik olarak organize edilen Yaz Spor Okullarında bu yıl futbol, basketbol, yüzme ve voleybol gibi temel branşlarda 5 binden fazla çocuğa eğitimler verildi. Her biri kendi alanında deneyimli eğitmenler eşliğinde gerçekleştirilen antrenmanlar, çocukların fiziksel gelişimlerinin yanı sıra takım çalışması, özgüven, disiplin ve iletişim becerilerini geliştirmelerine imkan sağladı.
Program boyunca çocuklar yalnızca sporla değil, aynı zamanda çeşitli sosyal etkinliklerle de buluşturuldu. Branşlara özel turnuvalar, eğlenceli yarışmalar ve motivasyon günleri sayesinde spor okulları, klasik bir kursun ötesine geçerek tam anlamıyla bir yaz kampı havası sundu. Ailelerin de yoğun ilgi gösterdiği etkinliklerde, çocukların gelişimi yakından takip edildi.
Büyükşehir’in Yaz Spor Okulları, velilerden de büyük beğeni topladı. Çocuklarının yaz tatillerini verimli bir şekilde geçirdiğini belirten veliler, programın hem eğitici hem de eğlenceli yapısından duydukları memnuniyeti dile getirdi. Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada gençlerin sporla iç içe bir yaşam sürmelerini teşvik etmek ve şehrin spor kültürünü güçlendirmek için çalışmalarına hız kesmeden devam edeceği kaydedildi.

Mersin’de kiracı evi ateş verdi, mahalleli tepki gösterdi

Kavşakta yaşanan kaza güvenlik kamerasına yansıdı

Çöp taksiler hafta sonu da mesaide

Taraftarlar, Adanaspor’a talip oldu

30 Ağustos Süper Kupası’nın sahibi Ayvagediği oldu

Eğitim-Bir-Sen Adana Şube Başkanı Sarıgeçili: "Eğitim camiası yeni döneme buruk giriyor"

Osmaniye’de akaryakıt yüklü tanker alev aldı

MESKİ, su tasarrufu eğitimlerine devam ediyor

Nurhak’ın Tahtalı Yaylası’nda bal sağımı

Seçer: "Belediye başkanları her şeyden önce halkın acısını anlamalı"

Tuvalet kuyusuna düşen boğa itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı

Yasmin’e arızalı solunum cihazı takıldığı iddia edildi: 7 ay komada kalıp hayatını kaybetti

Şantiyede temele düşen şahıs yaralandı

KPSS Lisans Genel Yetenek ve Genel Kültür oturumu başladı

Bilgisayar programcısı genç, sevdiği baba mesleği arıcılığı tercih etti

FETÖ tehdidiyle 1 milyon 293 bin lira dolandıran 5 sahte polis yakalandı

Eski eşini dövüp serbest kalan şüpheli tutuklandı

Feke’deki 6 asırlık "Toros Sediri" görenleri hayran bırakıyor

Diş Hekimi Prof. Dr. Özkan: "GLP-1 türevli obezite ilaçları ağız kuruluğu ve diş kaybını artırıyor"

Pazartesi başlayacak yeni eğitim-öğretim yılı öncesi alışveriş yoğunluğu

Seyir halindeki mikser, dönüş esnasında yolu betonla kapladı

Seyir halindeki Tofaş alev alev yandı

Sahibinin tokatladığı maymun koruma altına alındı

Adana’da alkollü araç kullananlar polisten kaçamadı

Tarsus’ta trafik kazası:1 ölü, 2 yaralı

Mersin Erdemli’de orman yangını büyümeden söndürüldü

Hatay’da 18 bin 348 bağımsız bölümün hak sahipleri belirlendi

Osmaniye’de iki otomobilin karıştığı kazada 3 kişi yaralandı

Şehit özel harekat polisi son yolculuğuna uğurlandı

Sol şeridi ihlal eden tır ve kamyon sürücülerine para cezası

Yükleniyor