İş Bankası ‘100. Çiftçi Buluşması’nı gerçekleştirdi

İş Dünyası 10.05.2022 14:20:26 0
İş Bankası ‘100. Çiftçi Buluşması’nı gerçekleştirdi
Türkiye İş Bankası, 2016 yılından bu yana düzenlediği Çiftçi Buluşması etkinliklerinin 100.’sünü Manisa Saruhanlı’da gerçekleştirdi. Bankanın bugüne kadar 15 bine yakın çiftçi ile bir araya geldiği etkinliğe bu yıl da tarım üreticileri yoğun ilgi gösterdi.

Etkinlikte bankanın yılda bir ödemeli uygun faiz oranlı tarım kredileri, İmece Kart, İmeceMobil, sulama sistemleri kredisi, ELÜS Kredisi, Anında Tarım Kredisi, zirai dron kredisi gibi çiftçilerin finansal ihtiyaçlarına yönelik sunduğu ürün ve hizmetler anlatıldı. Ayrıca üreticilerin finansal okuryazarlığının artırılmasına ilişkin gelir-gider dengelerini sağlama, finans kuruluşlarının sunduğu imkânlardan verimli şekilde faydalanma, maliyetlerini düşürme yöntemleriyle ilgili de bilgiler aktarıldı.

TARIM SEKTÖRÜ ÖNEMLİ BİR ÜRETİM POTANSİYELİ BARINDIRIYOR

İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı İzlem Erdem, 100. Çiftçi Buluşması’na ilişkin yaptığı açıklamada, tarım sektörünün ne kadar kritik olduğunun son dönemlerde daha da net bir şekilde anlaşıldığına dikkat çekerek, “Sahip olduğumuz coğrafi ve doğal koşullar sayesinde ülkemizde tarım sektörü önemli bir üretim potansiyeli barındırıyor. Biz de tarımın geliştirilmesi için her zaman üreticimizin yanında olduk, onların ihtiyaçları doğrultusunda ürün ve hizmet sunduk. Tarımsal üretimin değeri her geçen gün daha fazla anlaşılırken, üreticilere desteğimizi tarımı teknolojiyle birleştirerek aynı zamanda üreticilerin dönüşümünü de finanse ederek sürdürüyoruz. 6 yıldır devam ettirdiğimiz Çiftçi Buluşmaları’mızın 100.’sünü gerçekleştirmiş olmak, bu açıdan bizim için ayrı bir gurur ve kıvanç vesilesi.” 

 

 

Akan trafikte motosikletin üzerinde ölümüne yolculuk

Minikler ’Çocuk Serası’nda yetiştirdikleri ürünleri hasat etti

Piyasa değeri 430 bin TL: Sahte 5 bin adet madeni 2 euro ele geçirildi

Boş arazi çöp yuvası oldu, bir de yakılmaya başlandı

Motosiklete binmek isterlerken motosiklet çarptı: 3 kişinin yaralandığı kaza kamerada

Balık tuttum diye sevinirken canından oldu

Arı sokması sonucu hayatını kaybetti

Recep Uçar: "Çok çok değerli, kıymetli bir 3 puan olduğunu düşünüyorum"

Murat Şahin: "İlk yarısı beyaz, ikinci yarısı siyah bir maçtı"

Trendyol Süper Lig: Atakaş Hatayspor: 2 - Konyaspor: 3 (Maç sonucu)

Trendyol Süper Lig: Atakaş Hatayspor: 2 - Konyaspor: 1 (İlk yarı)

Suriyelilerin hayallerini süsleyen araçlar alevlere teslim oldu

Depremzede öğrenciler bahar şenliğinde eğlendi

Adana merkezli 4 ilde organize suç örgütüne operasyon: 109 gözaltı

Başkan Boltaç, pazar esnafıyla bir araya geldi

Suriye’nin inşaası için Adana hazır

Hatay’da el sanatları sergisi açıldı

Hatay’da uyuşturucu operasyonu: 10 gözaltı

Hatay’da hapis cezası ile aranan 6 kişi tutuklandı

Hatay’da bin 30 adet sikke ele geçirildi

Ağaçın altından uyuşturucu hap ve esrar çıktı

Tarsus’ta Emekli Evi hizmete açıldı

Korku dolu anlar, işçilerin kaldığı konteyner yatakhane alevlere teslim oldu

Mersin’de kaçak sigara ticareti yapan 3 şüpheli yakalandı

Şener, şehit aileleriyle bir araya geldi

Cumali Timi’nin cenazesi gözyaşları arasında memleketi Osmaniye’de defnedildi

Mersin’de uyuşturucu operasyonu

Başkan Vekili Şener: "Şiddetsiz bir toplum için hep birlikte mücadele etmeliyiz"

Aratos Matematik Evi, öğrencilerin gözdesi oldu

Gülnar’da yol yapım çalışmaları sürüyor

Yükleniyor