İran'da füze saldırısında hayatını kaybeden tır şoförü Hüseyin Fırat'ın son neşeli anıları
Hataylı tır şoförü Hüseyin Fırat, İran'da tırına isabet eden füze parçasıyla yaralandı ve 6 gün sonra hayatını kaybetti.
Genç Şoförün Son Neşeli Anları
Afganistan dönüşünde İran'ın Tebriz şehrinde tırına füzenin şarapnel parçasının isabet etmesiyle yaralanan ve 6 gün süren yaşam mücadelesini kaybeden Hataylı tır şoförü Hüseyin Fırat'tan geriye, sefere çıkmadan önce ailesine çiğ köfte yoğurduğu görüntüler kaldı. Dayısı Mehmet Saçar, gözyaşları içerisinde yeğeninin 5 yıl askeri personel olarak görev yaptığını ve 4 ay önce tır aldığını söyledi.
Yolculuk ve Trajik Kaza
Reyhanlı ilçesi Bağlar Mahallesi'nde yaşayan 29 yaşındaki Hüseyin Fırat, askerlikten sonra baba mesleği tır şoförlüğünü sürdürüyordu. İstanbul'dan Afganistan'a yük götüren Fırat, dönüş yolunda Tebriz'de düşen füzenin şarapnel parçalarının tırına isabet etmesiyle ağır yaralandı. İran'ın Zencan Hastanesi'nde 6 gün tedavi gören Fırat, hayatını kaybetti. Bekar olan Fırat'ın tırı borçla aldığı ve Afganistan seferi öncesi İstanbul'da ablasının evinde ailesine çiğ köfte yoğurduğu, o anların eniştesi Erol Maçin tarafından kaydedildiği öğrenildi.
Dayısının Acılı Anlatımı
Hüseyin Fırat'ın dayısı Mehmet Saçar, cenazenin cuma günü Türkiye'ye gelmesini beklediklerini belirterek devlet yetkililerine teşekkür etti. "Yeğenim 5 yıl askeri personeldi. Askerliği bıraktıktan sonra tır aldı, alalı 4 ay olmuştu. Hayalleri vardı, borcunu bitirip evlenecekti" diyen Saçar, "Yükünü Afganistan'a götürdü, dönüş yolunda Zencan'da tırına bomba isabet etti. 6 gün yoğun bakımda kaldı. Gencecik 29 yaşındaki çocuğumuza kıydılar. Savaş istemiyoruz" ifadelerini kullandı.
Eniştesinin Hatırası
Afganistan seferi öncesi genç tır şoförünü misafir ettiklerini anlatan ablasının eşi Erol Maçin, "İstanbul'da yükü yüklerken Hüseyin bize geldi. Hoş bir şekilde misafir edip kendisine çiğ köfte yoğurtup yolcu ettik. Gittikten sonra bir daha haber alamadık" dedi. Maçin, "Dönüşte İran'da katil İsrail'in bombalarına hedef oldu. 6 gün yoğun bakımda kaldı ama kurtarılamadı. Benden pantolon istemişti, onları giymek bile nasip olmadı" sözleriyle acısını paylaştı.
Doğan: Limon ithalatı depodaki üreticiyi zorlayabilir
Parkta bıçaklanan adamın davasında şok ifadeler
Pozantı'da yıkılan menfez köprüsü onarıldı, yol açıldı
Anamur'da çocuklar camilerde manevi değerleri öğreniyor
Pozantı'da Mahalle Dayanışması: Engelli Kadına Akülü Sandalye
Yüreğir'den Nurhak'a atkılı kardeşlik köprüsü
Motosiklet yarışı sosyal medyada paylaşılınca 430 bin TL ceza
Kahramanmaraş'ta Su Tarifelerinde Örnek İndirim Kararı
Adana'da 5 günlük su kesintisi vatandaşı isyan ettirdi
Hatay'da tır lastiği patladı, işçi hayatını kaybetti
Kahramanmaraş'ta uyuşturucu ve kaçak elektronik operasyonu
Hatay'da portakal bahçesinde uyuşturucu operasyonu: 175 kg madde ele geçirildi
Tarsus'ta zeytinyağı kalite yarışması sonuçlandı
Adana'da uyuşturucu operasyonu: 21 bin hap ele geçirildi, 2 tutuklama
Tarsus'ta 5,5 km'lik yol sıcak asfaltla yenilendi
İran'da füze saldırısında hayatını kaybeden tır şoförü Hüseyin Fırat'ın son neşeli anıları
Adana'da belediye otobüsüyle çarpışan motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti
Manavgat'ta Sezon Hazırlığı: Ulaşım ve Güvenlik Toplantısı
Burdur'da 27 yaşındaki genç evinde silahla vurulmuş halde bulundu
Corendon Alanyaspor Göztepe maçı hazırlıklarını sürdürüyor
Akdeniz'de Kaymakam Şener personelle iftarda buluştu
Hatay'da beton mikseri ile motosiklet çarpıştı: 75 yaşındaki sürücü yaralandı
Hatay'da konteyner yatakhane yangını: Can kaybı yok
Samandağ'da ev yangını kısa sürede söndürüldü
Mersin'de işçi servisi uçuruma yuvarlandı: 3 ölü
Beton Mikseri Motosikletliyi Ezd: Kahramanmaraş'ta Feci Kaza
Mersin'de işçi servisi uçurumdan yuvarlandı: Ölü ve yaralılar var
Osmaniye’de öğrenciler İstiklal Marşı’nın kabulünü anlamlı etkinlikle andı
Kahramanmaraş'ta bir dal sigara tartışması bıçaklı kavgaya dönüştü
Narkotik köpeği Jardi, Ocak ayının en başarılı köpeği seçildi
Yükleniyor

