Elektrik panosuna giren kedi 5 saat sonra kurtarıldı

Elektrik panosuna giren kedi 5 saat sonra kurtarıldı

GÜNDEM 18.02.2025 08:23:54 0
Elektrik panosuna giren kedi 5 saat sonra kurtarıldı
Hatay’ın Payas ilçesinde elektrik panosuna giren ve 5 saattir bulunduğu yerden çıkamayan kedi, itfaiye ve barınak veterineri çalışanları tarafından kurtarıldı.
Edinilen bilgiye göre Payas ilçesi Organize Sanayi bölgesinde bulunan petrol istasyonundaki elektrik panosundan sesler gelmesi üzerine inceleme yapan çalışanlar, içeride bir kedi olduğunu fark etti. 5 saat boyunca kediyi dışarı çıkartmak için çaba gösteren çalışanlar, başarılı olamayınca elektrik kurumunu arayarak yardım istedi. Bunun üzerine bölgeye gelen elektrik kurumu çalışanları, panoda güvenlik önlemi alarak barınak veterinerinin uyuşturucu iğnesi ile uyutularak itfaiye ekipleri tarafından panodan kedi çıkartıldı. İtfaiye ekipleri tarafından kedi panodan çıkartılarak uzak bir yere bırakıldı. Kedi, panodan kurtarmaya çalışan üç işçiyi ısırarak hastanelik ederken, hastaneye giden petrol istasyonu çalışanları aşılarını yaptırdıklarını belirtti.

"Elektrikçi ve itfaiye çağırdık, itfaiye kediyi çıkartmayınca barınak veterineri gelip kediyi uyuşturdu ve çıkardık"
Yavru kediyi yaklaşık beş saattir girdiği panoda beslemeye çalıştıklarını anlatan çalışan Alper Boynukısa, "Biz ilk başta kediye mama ve kemik verdik ama çıkmadı. Kedi günlerdir oradaydı çünkü ses bazen gelip gidiyordu. Oradan mı geliyor emin olamadık. Elektrikçi ve itfaiye çağırdık, itfaiye kediyi çıkartmayınca barınak veterineri gelip kediyi uyuşturdu ve çıkardık. Çalışma arkadaşlarımız ilk başta kediyi kendileri çıkartmaya çalıştı ama kedi üç arkadaşımızı ısırdı, onlarda şu anda hastanede aşılarını vurduruyor. Veteriner gelince uyuşturucu iğne ile bayıltıp kediyi panodan çıkartacağız. Biz ilk başta yarım saat falan uğraştık kediyi çıkartabilmek için ama çıkaramadık. İnşallah canlı bir şekilde çıkartacağız kediyi" şeklinde konuştu.

Tolga Bilget Maltepe'de unutulmaz piyano resitali verdi

Adana ve Mersin selinde 33,5 milyon TL yardım

Meteoroloji'den kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı

Nacar: Togg ‘Seyhan’ Adana'ya yakışır

Yeniden Refah Partisi Adana İl Başkanı Özdemir:”Şov yapmayın işinizi yapın”

6 Şubat depremlerinin 3. yılında Osmaniye’de anma programı düzenlenecek

Mersin'de 4. Nergis Şenliği yoğun ilgi gördü

Büyük Birlik Partisi (BBP) Adana İl Teşkilatı, 15 Şubat’ta yapılacak olağan il kongresi öncesinde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Kayseri'de İhracatın Yıldızları Ödüllendirildi

Osmangazi'de 6 Şubat Depremleri Anıldı

Deprem Gerçeğiyle Yaşamak Paneli Kozan'da Yapıldı

Adana Yüreğir'e Yeni Evlendirme Dairesi Yapılıyor

Nuri Aslan deprem anmasında sessiz yürüyüşe katıldı

Nevşehir Belediyesi 6 Şubat Depremlerini andı

Meteoroloji'den sel ve çığ uyarısı: Kuvvetli yağış geliyor

Deprem sonrası eğitim raporu: 75,5 milyon kişiye destek

125 yıllık irmik helvası dondurmayla buluştu, Dubai'ye uzandı

MİT, MOSSAD'a bağlı casusluk operasyonunu çökertti

Forex dolandırıcılığına 48 gözaltı, 120 milyon liralık mala el konuldu

Deprem bölgesinde 455 bin bağımsız bölüm tamamlandı

Zeydan Karalar tahliye sonrası Adana'da deprem şehitlerini andı

6 Şubat Depremleri'nin 3. Yılı: 53 Bin 537 Can Kaybı

Nezihe Yalvaç Turizm MTAL Akdeniz bölge birincisi

Hatay Şehir Hastanesi İnşaatı 2026 Sonunda Başlıyor

Bilal Erdoğan: Gençler Cumhurbaşkanı'nı örnek alsın

Hatay Şehir Hastanesi inşaatı 2026 sonunda başlıyor

Zeydan Karalar hakkında tahliye kararı çıktı

DMM: Hatay ATM yağması iddiaları asılsız

Asrın İnşa Seferberliği: 455 Bin Konut Tamamlandı

Depremde yıkılan binalar için adli süreç devam ediyor

Yükleniyor