Depremzede kadınların Anneler Günü, hediye çeki ve çiçeklerle kutlandı

Depremzede kadınların Anneler Günü, hediye çeki ve çiçeklerle kutlandı

GÜNDEM 11.05.2025 11:29:07 0
Depremzede kadınların Anneler Günü, hediye çeki ve çiçeklerle kutlandı
Hatay’da faaliyet gösteren Güneyler Altın ve Mücevherat, depremzede kadınların Anneler Günü’nü kutlayarak hediye çeki ve çiçek dağıtımı gerçekleştirdi.
Güneyler Altın ve Mücevherat, depremin yıktığı Hatay’da yürüttüğü sosyal faaliyetlerle afetzede vatandaşların yanında olmaya devam ediyor. Deprem bölgesinde buruk geçirilen Anneler Günü sürecinde afetzede anneleri unutmayan Güneyler Altın ve Mücevherat, kadınlara hediye çeki ve çiçek dağıtımı gerçekleştirdi. Kamu kurum ve kuruluşları başta olmak üzere zorlu mesai yürüten hastane personelini ve hasta yatağındaki anneleri de unutmayan 3 ekip, kentin çeşitli noktalarında dağıtım yaptı.
Güneyler Altın ve Mücevherat Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Güney, toplumun yapı taşı anneleri onure etmek istediklerini belirterek, "Deprem bölgesindeyiz, Anneler Günü vesilesiyle bazı annelerimizin evlatlarından alamadıkları çiçeklerini biz vermek istedik. Başkaları tarafından hatırlanmak isteyen afetzede kadınların Anneler Günü’nü bu şekilde kutlamak istedik. Güneyler Altın ve Mücevherat olarak Anneler Günü’ne özel elimizin yetiştiği, gözümüzün gördüğü ve aklımıza gelen tüm kadınlara çiçeklerimizle ulaştık. Toplumumuzun yapı taşı annelerimizi onure etmek istedik. Hafta başından beri 3 ekip olarak İskenderun, Antakya ve Altınözü olmak üzere Hatay’ımızın ilçelerinde çiçek dağıtımı gerçekleştirdik. Kamu kurum ve kuruluşları başta olmak üzere evlere kadar çiçek ve hediye çeki dağıtımı gerçekleştirdik. Anneler Günü kutlamamızla çok ciddi güzel dönüşler aldık. Hatırlanmak kadınların hoşuna gidiyor, biz de bu imkanı kadınlara verdiğimiz için gurur ve onur yaşıyoruz. Anneler Günü sadece bir gün olarak algılanmamalıdır. Peygamber Efendimizin ‘Cennet anaların ayaklarının altındadır’ sözlerini dikkate almak oldukça önemlidir" dedi.

Adanalı çiftçiler inceleme gezisine katıldı

Kozan’da hapis cezasıyla aranan 5 hükümlü yakalandı

Cumhuriyet’le yaşıt Cemal dede, eski hatıralarını dün gibi anlatıyor

Park halindeki otomobil alevlere teslim oldu

Depremde enkazdan çıkarılan ailenin 3 milyon lirası ortaklık vaadiyle dolandırıldı iddiası

Tarsus’ta inşa edilen yeni köprü hizmete açıldı

Mersin’de YKS provası

Başkan Seçer: "Belediyenin market ve kafelerinde glütensiz sıcak üretimi başlayacak"

Adana’da patates hasadı başladı, tarlada kilogramı 22-24 lira

Adana merkezli 23 ilde silah kaçakçılığı operasyonu: 21 tutuklama

Ters şeritten gitti, sürücü belgesi alındı hastaneye sevk edildi

Hatay’ın 161 yıllık fener kulesi ışıklandırıldı

Denizden balık yerine angus çıktı

Araç motorundan çıkan sürpriz yüzleri gülümsetti

Galatasaray formalı çocuğu sürüklediler, "Şaka" savunması yaptılar

İlginç kaza: Satmak için kaporasını aldığı otomobilinin üzerine hafif ticari araç çıktı

Mersin’de feci kaza: Otomobil ikiye bölündü, 3 kişi yaralandı

Kontrolden çıkan otomobil, kamyonete çarptı: 2 yaralı

Osmaniye’de serinlemek için dereye giren çocuk boğuldu

Kahramanmaraş’ta düğün eğlencesi kavgaya dönüştü

Huzurevinde Anneler Günü kutlaması

Reyhanlı saldırısında hayatını kaybeden 53 vatandaşa Anneler Günü’nde buruk anma

Dörtyol’da şehit annelerine vefa

Anamur’da Kur’an ile tanışan minikler için program düzenlendi

Osmaniye’de huzurevinde kalan annelerin günü kutlandı

Erdemli’de annelerin günü güllerle kutlandı

Özel çocukların deniz keyfi

Kahramanmaraş’ta kuyuya düşen keçi kurtarıldı

Başkan Görgel: "Sizler başı dik yüce gönüllü annelersiniz"

AOSB Ulusal 5’inci Ar-Ge ve İnovasyon Proje Yarışması Sonuçlandı

Yükleniyor