Büyük Birlik Partisi (BBP) Adana İl Teşkilatı, 15 Şubat’ta yapılacak olağan il kongresi öncesinde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Adana İl Teşkilatı, 15 Şubat’ta yapılacak olağan il kongresi öncesinde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. kongre sürecinde tüm il ve ilçe teşkilatları ile sahada yoğun bir çalışma yürütüyor.

YEREL 9.02.2026 00:10:00 0
Büyük Birlik Partisi (BBP) Adana İl Teşkilatı, 15 Şubat’ta yapılacak olağan il kongresi öncesinde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Adana İl Teşkilatı, 15 Şubat’ta yapılacak olağan il kongresi öncesinde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Teşkilat, kongre sürecinde tüm il ve ilçe birimleriyle sahada yoğun bir çalışma ile faaliyetlerine devam ediyor.

Haber merkezimize açıklamalarda bulunan BBP Adana İl Başkanı Mustafa Polat, Genel Başkanı sayın Mustafa Destici’nin katılımlarıyla gerçekleştirilecek il kongresine yoğun bir katılım beklediklerini ifade etti. Polat, il ve ilçe teşkilatlarıyla yapılan toplantılarla hazırlıkların sürdüğünü belirterek, “İlçe başkanlarımız ve yönetim kurullarımızla bir araya gelerek, geniş katılımlı ve güçlü bir kongre gerçekleştirmeyi hedefliyoruz” dedi.

Başkan Polat, tüm Adana'lıları 15 Şubat’ta düzenlenecek il kongresine davet etti. Sarıçam İlçe Binasında Sarıçam'lı vatandaşlara hitap eden Polat'a, İl Başkan Yardımcıları Yunus Oğuz ve Erol Kartal, Sarıçam İlçe Başkanı Mehmet Şerif Dumrul ile il ve ilçe yöneticileri de eşlik etti.

Yoğun vatandaş katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda konuşan İl Başkanı Polat, önümüzdeki süreçte daha güçlü ve kararlı bir şekilde sahada olacaklarını vurgulayarak, “Vatandaşlarımızın yanında olmak, sürekli sahada çalışmak ve büyük başarılara imza atmak bizim için bir görevdir” ifadelerini kullandı.  

Bizde Çukurova Haber Ajansı olarak kongre sürecinde başarılar dileriz.

Talaslı 3 genç milli takım seçmelerinde

Adana'da sazangillere 3 aylık av yasağı başladı

Lütfi Akad filmleri İzmir'de yeniden perdede

Seçer, Avrupalı Belediye Başkanlarını Ağırladı

Meteoroloji'den Karadeniz ve Doğu Anadolu'ya Kar ve Kuvvetli Yağış Uyarısı

İSTANBUL’LU İŞ İNSANINI İŞ YAPMAK VAADİ İLE 30 MILYON TL DOLANDIRDILAR…!

Adana merkezli 11 ilde 1.2 milyar TL'lik dolandırıcılık operasyonu

Barış Ressamı tiyatrosu Malatya'da sahnelendi

Fikirtepe'de çatıları mesken tutan rhesus makak yakalandı

Yurt genelinde kuvvetli yağış ve rüzgar uyarısı

Yeşilay Münazara Turnuvası'nda Akdeniz Bölge Şampiyonu Belli Oldu

Konya Büyükşehir'in basketbol altyapısı şampiyonluklarla parlıyor

Meteoroloji'den yağış, fırtına ve çığ uyarısı

Ege ve Marmara'ya kuvvetli yağış uyarısı

İSTANBUL’LU İŞ İNSANINI İŞ YAPMAK VAADİ İLE 30 MILYON TL DOLANDIRDILAR…!

Osmaniye'de Yapay Zekâ Çağında Habercilik Dönüşümü

5 ilde suç örgütü operasyonu: 40 şüpheli yakalandı

Yapay zekalı dolandırıcılık operasyonu: 2 tutuklama

Türkiye'de kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı

Gaziantep'te yaşlı ve engellilere Ramazan öncesi destek

Kayseri'de FETÖ/PDY'ye yönelik operasyon: 70 gözaltı

Utku Güzelgül'den yeni tekli: Ay Karanlık

Erciyes'te ziyaretçi sayısı 3 milyonu aştı

Adana'da taşkın hasarı incelendi, yol açılacak

500 bin sosyal konut kurasında bu hafta 11 ilde 98 bin 839 konut

Adana'da amatör spor kulüplerine 18 milyon TL ve malzeme desteği

Bahar Batıda, Yağmur Doğuda: Hava Durumu Tahmini

Araç kiralama dolandırıcılığına 28 ilde operasyon: 68 gözaltı

OnlyFans operasyonunda 25 gözaltı, yüz milyonlarca liralık varlığa el konuldu

Meteoroloji'den kuvvetli yağış, fırtına ve çığ uyarısı

Yükleniyor