’Bioderma Pro Beach Tour Mersin Etabı’ tamamlandı

’Bioderma Pro Beach Tour Mersin Etabı’ tamamlandı

GÜNDEM 8.09.2025 09:56:05 0
’Bioderma Pro Beach Tour Mersin Etabı’ tamamlandı
Türkiye Voleybol Federasyonu iş birliğinde bu yıl 4.’sü düzenlenen ‘2025 Bioderma Pro Beach Tour Mersin Etabı’, Erdemli ilçesinde bulunan tarihi Kızkalesi’nde 4 gün boyunca heyecana sahne oldu.
Mersin Büyükşehir Belediyesi, uluslararası organizasyonlarla sporun her dalını kente taşımaya ve Mersin’i tüm dünyaya tanıtmaya devam ediyor. Toplam 24 takımın katıldığı turnuvada 9 kadın ve 15 erkek takımı kıyasıya mücadele etti. Organizasyon sonunda kadınlar kategorisinde Ukrayna’dan katılan Kseniia Mazur ile Anna Kalchenko birinci, Nursel Yaren Sencel ile Merve Çelebi ikinci, Ayşe Dil Mert ile Selin Toy ise üçüncü oldu. Erkekler kategorisinde ise İran takımları ilk 3 sırayı kimseye kaptırmadı. Alireza Aghajani Ghasab ile Abbas Pourasgari birinci, Bahman Salemiinjeboroun ile Mojbata Aro ikinci, Arash Vakili ile Mohammadmahdi Rezaei üçüncü sırada yer aldı.
Dereceye giren sporculara ödüllerini Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Voleybol Federasyonu yöneticileri takdim etti.
Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Emrullah Taşkın, organizasyonun büyük bir başarıyla tamamlandığını belirterek, "Mersin Büyükşehir Belediyesi sporda her yıl çıtayı biraz daha yükseltiyor. Uluslararası organizasyonlarla hem kaliteyi hem de sayıyı artırıyoruz. Bundan sonraki organizasyonlarımız çok daha büyük olacak" dedi.
Mersin’in tanıtımına katkı sağladıklarını vurgulayan Taşkın, dünyanın dört bir yanından gelen sporcuların kente hayran kaldığını söyledi.
Turnuvada şampiyon olan Ukraynalı sporcu Anna Kalchenko, "Mersin’i ve Kızkalesi’ni çok beğeniyoruz. Organizasyon çok iyi" ifadelerini kullandı. Erkekler kategorisinde şampiyon olan İran takımının koçu Rahman Raoufi ise "Her yıl daha da iyi bir organizasyon oluyor. Mersin’e gelen birçok ülkeden sporcu var. Çok başarılı bir organizasyon" diyerek memnuniyetini dile getirdi.

Kaza sonrası kavga eden sürücüler çocukları ağlattı

Kahramanmaraş'ta otomobil tıra arkadan çarptı: 4 yaralı

Galatasaray'ın Liverpool galibiyeti Osmaniye'de coşkuyla kutlandı

Manavgat yolsuzluk davasında 3. duruşma: Tanıklar dinlendi, tutukluluk devam etti

Kahramanmaraş'ta Metruk İş Yerinde Erkek Cesedi Bulundu

Selinus Antik Kenti Nijerya'da fotoğraf sergisiyle tanıtıldı

Burdur'da trafik kazasında yaralanan 21 yaşındaki genç hayatını kaybetti

Kahramanmaraş'ta manav yangını itfaiye müdahalesiyle söndürüldü

Tarsus'ta iftar sofrasında kardeşlik buluşması

Mut Kaymakamı Roman vatandaşlarla iftarda buluştu

Burdur'da helikopterle trafik denetimi: 684 araç kontrol edildi

Trendyol 1. Lig'de Pendikspor, Serikspor'u 4-3 Yendi

Burdur'da uyuşturucu operasyonu: 5 bin kullanımlık sentetik madde ele geçirildi

ALTSO Başkanı Erdem: Alanya'da Turizmde Birlik Vurgusu

Osmaniye'de Orman Yangını Büyümeden Söndürüldü

Isparta'da motosiklet kazası: Sürücü yaralandı

"Çete Destanı" turnuvasının kazananları İstanbul'u gezdi

Adana'da üst geçit eylemi: 10 aydır bekleyen mahalleli isyan etti

Muhtarlar Konfederasyonu Heyeti Isparta'da Başdeğirmen'i Ziyaret Etti

Akdeniz Belediye Spor U-14 Takımı Aksaray'daki Türkiye Şampiyonası için hazır

Kahramanmaraş'ta Yenişehir ve Karamanlı Mahallelerinde Asfalt Yenileme Çalışmaları Devam Ediyor

Hatay'da Dörtyol'un su şebekesi yenileniyor, 7 mahalle modern altyapıya kavuşuyor

Adana'da trafik tartışması sopa ve sandalyeli saldırıya dönüştü

Yayladağı Gümrük Kapısı'nda Türk ve Suriyeli Personel İftarda Buluştu

Antalya'da köpek saldırısına uğrayan 7 yaşındaki çocuk hastanelik oldu

Başkan Yapar, Antakya'daki yol iyileştirme çalışmalarını inceledi

Akdeniz Belediyesi tenis kursu genç yetenekleri yetiştiriyor

Kahramanmaraş'ta otomobil uçuruma yuvarlandı, sürücü kurtarıldı

Antalya'da göçmen faciasında gözaltı sayısı 10'a yükseldi

Serik'te Ebru, Hat ve Naht Sanatı Sergisi Açıldı

Yükleniyor

loading