BERDAN MARDİNİDEN İMAJ DEĞİŞİKLİĞİ

Boşanma aşamasındayken eşinin kendisini yıllardır aldattığını öğrenen şarkıcı Berdan Mardini, sosyal medya hesabından yeni imajına ait fotoğraflar paylaştı.

MAGAZİN 6.12.2021 12:01:57 0
BERDAN MARDİNİDEN İMAJ DEĞİŞİKLİĞİ

İki çocuğunun annesi Fatoş Yelliler ile boşanma aşamasındayken ihanete uğradığını öğrenen ve yaşadıklarıyla magazin gündemine bomba gibi düşen şarkıcı Berdan Mardini, bu sefer de imajıyla adından söz ettirdi.

SAÇLARINI BOYATTI

Saçlarını gri renge boyatan şarkıcı, yeni imajını da sosyal medya hesabından yayınladığı pozlarla takipçilerinin beğenisine sundu. Evinin giyinme odasında içine hiçbir şey giymeden ceketle pozlar veren şarkıcı, 'Bana yeni fotolar lazım' notunu düştü.

EŞİNİN İHANETİNİ BİR BİR ANLATTI

Eşinin yıllardır takma peruk ve isimler kullanarak kendisini aldattığını öğrenen Berdan Mardini, kasım ayında Söylemezsem Olmaz programında yaşadıklarını anlatmıştı. Eşinin sahte kimlik kullanarak başka bir adamla evlendiğini söyleyen Mardini, 'Sahte isimle başkasıyla evlenmiş. Evlilik cüzdanını falan evde çalışan bir kadın buldu. Fatoş boşandıktan sonra evdeki yardımcıyı arayarak bu evlilik cüzdanının falan içinde olduğu poşeti imha etmesini söylemiş ama kadın da getirip bana verdi. İlaç kullanıp intihar etmeye çalışmış onun görüntüleri var. Çocukları iki otele bırakmış bunun da kamera kayıtları var. Adli Tıp'ta kadının yasaklı madde kullandığının da ispatı var. Çocukları görüp göremeyeceğine mahkeme karar verecek. Çocukları otel odasına bırakıp aşağıda eğleniyormuş gecede yan odaya geçiyormuş. Ertesi gün başka otelde bırakıyor diğer gün komşuya bırakıp gidiyor. Bana da komşudan fotoğraf atıp sonra başka bir yere geçiyor' demişti.

 

 

Berdan Mardini

Otomobil şarampole devrildi: 3 yaralı

Otomobilin mağazaya daldığı anlar kamerada

Yangında görev yapan gazetecilere, müdahele girişimi kameraya yansıdı

Yolun karşısına geçerken tırın çarptığı kadın hayatını kaybetti

Cani baba 12 yaşındaki kızını öldürdü, eşini ağır yaraladı

Otomobil mağazaya daldı, sürücü kazayı yara almadan atlattı

Mersin’de Jandarma Teşkilatı’nın 186. yılı törenle kutlandı

Kahramanmaraş’ta otomobil yayaya çarptı

Gönüllüler hasta ve yaşlı sokak hayvanları için koruma alanı yaptı

Mersin’de yaşlılara doğru solunumun önemi anlatıldı

Şehir Tiyatrosu perdelerini Erdemlili çocuklar için açtı

Kırıkhan’da tarlaya uçan kamyonetteki 2 kişi yaralandı

Kırıkhan’da ters dönen otomobildeki 2 kişi yaralandı

Kadın hastalıklarına V-Notes tekniğiyle ameliyat

Adana’da iki ayrı kazada 2’si ağır 3 kişi yaralandı

Uyuşturucu ticaretinden 12 yıl ceza alan hükümlü yakalandı

Pamuk deposundaki yangın kontrol altına alındı:Son durum havadan görüntülendi

Depremden bu yana evlatlarından haber alamayan acılı baba: "3 babalar günü geçti ama hiçbir babalar gününde sevinemedim"

Pamuk deposundaki yangın devam ediyor, ekiplerin müdahalesi sürüyor

Adana’da 9 bin 750 paket kaçak sigara ele geçirildi

Mersin’de pamuk fabrikası deposunda yangın, ekipler müdahale ediyor

Adana’da "sahte alıcı" çetesi çökertildi: 4 tutuklama

TESK bölge toplantılarının üçüncüsü Adana’da gerçekleştirildi

Gençleri sopayla dövdüğü iddia edilen şüpheli serbest kaldı

Yılanların dansı görüntülendi

Ameliyatla sağlığına kavuşacağını düşünen gence yapılan 20 saniyelik rahatlatan müdahale ilgi odağı oldu

Heyecanla yakaladığı 2 buçuk metrelik devasa köpek balığını denize bıraktı

Mersin’de uyuşturucu ile mücadele: 49 şüpheli tutuklandı

Anız yangını milyonluk tırı kül etti

Park halindeki minibüste ceset bulundu

Yükleniyor