BAŞKAN BİLAL ULUDAĞ'DAN 29 EKİM MESAJI

“ÜLKEMİZİ MUASIR MEDENİYETLERİN ÜZERİNE ÇIKARMAK ADINA BIKMADAN YORULMADAN ÇALIŞACAĞIZ”

YEREL 28.10.2024 13:00:00 0
BAŞKAN BİLAL ULUDAĞ

“ÜLKEMİZİ MUASIR MEDENİYETLERİN ÜZERİNE ÇIKARMAK ADINA BIKMADAN YORULMADAN ÇALIŞACAĞIZ”

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ Cumhuriyetin kuruluşunun 101’inci yıl dönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Başkan Uludağ mesajında “Bundan 101 yıl önce devraldığımız değerli mirası aynı yüksek ruh ve şuurla her geçen gün daha da güçlendirerek Türkiye’yi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ün işaret ettiği muasır medeniyetlerin ötesine taşımakta kararlıyız” dedi.

Başkan Uludağ mesajında şu ifadelere yer verdi:

29 Ekim 1923'ün, esarete ve dayatmalara rıza göstermeyen, ülkesini işgal etmek isteyen güçlere karşı destansı bir istiklal mücadelesi veren aziz milletimizin Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde ilan ettiği Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluş günüdür.

Türkiye Cumhuriyeti Devleti 101 yıldır karşısına çıkan her türlü zorluğun üstesinden gelerek kalkınma ve modernleşme alanında yoluna devam etmiş, bilhassa son dönemde gösterdiği atılımlar doğrultusunda bugün dünyada ve bölgemizde; büyüyen ekonomisi, demokrasiye olan bağlılığı ve vizyoner devlet yönetimi ile güçlü bir ülke haline gelmiştir.

O yüzden bizlerde, 101 yıl önce devraldığımız bu değerli mirası aynı yüksek ruh ve şuurla her geçen gün daha da güçlendirerek Türkiye’yi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ün işaret ettiği muasır medeniyetlerin ötesine taşımakta kararlıyız. Dün olduğu gibi bugünde bizler, bu yüce vatanı emanet edenlere layık olabilmek için, belirtilen hedeflere ulaşmak ve ülkemizi muasır medeniyetlerin üzerine çıkarmak adına aldığımız görevi yerine getirmek uğruna bıkmadan yorulmadan çalışacak, vatanın bağımsızlığı için gözlerini kırpmadan canlarını verenleri hiçbir zaman unutmayacağız.

Bu duygu ve düşüncelerle; Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, kahraman silah arkadaşlarını ve bu toprakları bizlere vatan yapan aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi saygı, şükran ve rahmetle anıyor; tüm halkımızın Cumhuriyet Bayramı'nı en içten duygularımla kutluyorum.


 

Mersin’de feci kaza: 1 ölü, 8 yaralı

Özel güvenlik görevlileri, konseri kaçak izleyen genci çatıdan aşağı attı

Osmaniyeliler, A Milli Basketbol Takımı’nın zaferini dev ekranda izledi

Adana’da 46 motosiklet sürücüsüne 357 bin lira ceza kesildi

Düğün salonu önündeki cinayetin faili tutuklandı

Poligondan silah ve mermi çalmıştı, tutuklandı

Karpuz yüklü tır otoyolda devrildi

O anlar kamerada: Kamyon motosikletliyi ezdi

Anamur’da adli yıl açılışı

Çakır: "OVP, yerli üretime ve yüksek teknolojiye odaklanıyor"

Ağaçlık alanda çıkan yangın kontrol altına alındı

Adana’da halk ekmeğe zam: 10 TL oldu

Pusu kurulup öldürülen iş adamının davasında mütalaa açıklandı

Bozyazı’da çöp toplama etkinliği düzenlendi

Minibüs ile kamyonet çarpıştı: 2 yaralı

Osmaniye’de terör örgütlerine yönelik operasyon: 2 tutuklama

Osmaniye’de sağlık tesislerinde QR kodlu temizlik uygulaması başladı

Köy okulları ve öğrencilere anlamlı dokunuş

Defne Belediyesi, daha temiz bir kent için çalışmalarını sürdürüyor

Antakya’da bahçe yangını

Şekere bölgesine inşa edilen köy evlerinde sona gelindi

Samandağ’da kaçak tütün operasyonu

Hasarlı bina yıkıldı

Erdemli Belediyesi’nin acı günü: Vefat eden personel için tören düzenlendi

Mersin’de jandarmadan okul servislerinde sıkı denetim

Kırılan ağaç dalı otomobile zarar verdi

Düğün salonu önündeki cinayetin faili adliyeye sevk edildi

Ormanda uyuşturucu yetiştirmişler: 2 gözaltı

Adana’da 14 milyon 340 bin kaçak makaron ele geçirildi: Piyasa değeri 9 milyondan fazla

Trafikte yaşanan tartışmada kurşunların hedefi olan genç öldü

Yükleniyor