Başkan Gültak: "5 yıl boyunca makamımızda oturmadık, hizmet yaptık"

VATANDAŞ VE ESNAF ZİYARETLERİNİ SÜRDÜREN AKDENİZ BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA GÜLTAK, CUMHUR İTTİFAKI MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI SERDAR SOYDAN İLE BİRLİKTE, ÇİÇEK PASAJI, SİLİFKE CADDESİ ESNAFI VE NİĞDELİLER DERNEĞ

MERSİN 27.02.2024 10:59:34 0
Başkan Gültak:

Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan ile birlikte, Çiçek Pasajı, Silifke Caddesi esnafı ve Niğdeliler Derneğini ziyaret etti. 5 yıl boyunca makamda oturmadıklarını, hep vatandaşların arasında bulunarak hizmet ürettiklerini belirten Başkan Gültak, 31 Mart’tan sonra da durmadan çalışacaklarını kaydetti.

Çiçek Pasajı ve Silifke Caddesi esnaf ziyaretinde vatandaşlarla sohbet eden Başkan Gültak, hizmetlerin sürmesi için vatandaşlardan destek istedi.

“13 ilçemizde Cumhur İttifakı olarak ipi göğüsleyeceğiz”

Başkan Gültak, seçim çalışmalarının yoğun bir şekilde sürdüğüne dikkat çekerek, “Bütün teşkilatlarımız sahada vatandaşla beraber. Her mahalleye dokunmuş durumdayız. 5 yıl boyunca makamımızda oturmadık. Sürekli mahallelerin içerisinde hem vatandaşlarımızı dinledik, hem de hizmet yaptık. 31 Mart’a kadar çok çalışacağız ve inşallah 13 ilçemizde Cumhur İttifakı olarak ipi göğüsleyeceğiz” dedi.

“Biz çiçek pasajını düzenledik ama yanındaki tarihi çarşılar eski haliyle kaldı”

Çiçek Pasajı’nın modern görünüme kavuştuktan sonra pasajda insan seliyle karşılaşıldığını söyleyen Başkan Gültak, “Bu pasajın yanında ise halk değimi ile ‘bit pazarı, hamam sokağı’ var. Bir tarafta hayat var. Diğer tarafta ise hayat yok. Burayı biz seçilir seçilmez kaymakamlıkla beraber düzenledik ve şehre çok güzel bir pasaj kazandırdık. Öbür taraftaki hamam sokağı, kasaplar çarşısı ve balık pazarıyla ilgili de yetki bizde olmadığı için, orayla ilgili projeler hazırlayıp yetki istedik. Fakat Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı bize yetki vermedi. Biz çiçek pasajını bitirdik ama maalesef yanındaki yerler o şekilde kaldı. Seçimlerden sonra Cumhur İttifakı ipi göğüslediğinde buraları da hızla düzenleyeceğiz” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Başkan Gültak beraberindeki heyet ile birlikte Silifke Caddesi esnafını ziyaret ederek, destek istedi. Daha sonrasında ise Başkan Gültak ve Soydan Niğdeliler Derneği’ne giderek burada vatandaşlarla bir araya geldi.

Asrın felaketinde yerle bir olan tarihi Meclis binası 23 Temmuz’da ziyarete açılacak

Adana merkezli 4 ilde suç örgütüne yönelik operasyonda 57 tutuklama

Akan trafikte motosikletin üzerinde ölümüne yolculuk

Minikler ’Çocuk Serası’nda yetiştirdikleri ürünleri hasat etti

Piyasa değeri 430 bin TL: Sahte 5 bin adet madeni 2 euro ele geçirildi

Boş arazi çöp yuvası oldu, bir de yakılmaya başlandı

Motosiklete binmek isterlerken motosiklet çarptı: 3 kişinin yaralandığı kaza kamerada

Balık tuttum diye sevinirken canından oldu

Arı sokması sonucu hayatını kaybetti

Recep Uçar: "Çok çok değerli, kıymetli bir 3 puan olduğunu düşünüyorum"

Murat Şahin: "İlk yarısı beyaz, ikinci yarısı siyah bir maçtı"

Trendyol Süper Lig: Atakaş Hatayspor: 2 - Konyaspor: 3 (Maç sonucu)

Trendyol Süper Lig: Atakaş Hatayspor: 2 - Konyaspor: 1 (İlk yarı)

Suriyelilerin hayallerini süsleyen araçlar alevlere teslim oldu

Depremzede öğrenciler bahar şenliğinde eğlendi

Adana merkezli 4 ilde organize suç örgütüne operasyon: 109 gözaltı

Başkan Boltaç, pazar esnafıyla bir araya geldi

Suriye’nin inşaası için Adana hazır

Hatay’da el sanatları sergisi açıldı

Hatay’da uyuşturucu operasyonu: 10 gözaltı

Hatay’da hapis cezası ile aranan 6 kişi tutuklandı

Hatay’da bin 30 adet sikke ele geçirildi

Ağaçın altından uyuşturucu hap ve esrar çıktı

Tarsus’ta Emekli Evi hizmete açıldı

Korku dolu anlar, işçilerin kaldığı konteyner yatakhane alevlere teslim oldu

Mersin’de kaçak sigara ticareti yapan 3 şüpheli yakalandı

Şener, şehit aileleriyle bir araya geldi

Cumali Timi’nin cenazesi gözyaşları arasında memleketi Osmaniye’de defnedildi

Mersin’de uyuşturucu operasyonu

Başkan Vekili Şener: "Şiddetsiz bir toplum için hep birlikte mücadele etmeliyiz"

Yükleniyor