Başkan Başdeğirmen “Motor sporları için alan oluşturacağız”

ISPARTA BELEDİYE BAŞKANI VE AK PARTİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ŞÜKRÜ BAŞDEĞİRMEN, MOTOR VE OTOMOBİL SPORLARI ETKİNLİĞİNE KATILARAK, MODİFİYELİ ARAÇ TUTKUNLARIYLA BİR ARAYA GELDİ. BAŞKAN BAŞDEĞİRMEN, ARAÇ TUTKUNLARI VE MOTOKROSÇULAR

ISPARTA 26.02.2024 13:37:09 0
Başkan Başdeğirmen “Motor sporları için alan oluşturacağız”

Isparta Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, Motor ve Otomobil Sporları Etkinliğine katılarak, modifiyeli araç tutkunlarıyla bir araya geldi. Başkan Başdeğirmen, araç tutkunları ve motokrosçular için alan oluşturacakları müjdesini verdi.

Isparta Belediyesi, UYUMDER, El Ele Derneği, Isparta Bir Kanat Altında Derneği ve İl Emniyet Müdürlüğü işbirliğinde madde bağımlılığı konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla ‘Modifiye Araç ve Motor Tutkunları Madde Bağımlılığına Karşı Birleşiyor’ sloganıyla Motor ve Otomobil Sporları Etkinliği gerçekleştirildi. Gökkubbe Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinliğe Isparta ve şehir dışından çok sayıda araç tutkunu katıldı.

Başdeğirmen, etkinlik alanına motosikletle geldi. Kalabalık bir grup tarafından karşılanan Başkan Başdeğirmen, modifiyeli araç tutkunlarıyla sohbet etti, araçları inceledi. Başkan Başdeğirmen’e ziyaretinde AK Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz de eşlik etti.

Motor ve Otomobil Sporları Etkinliğinde düzenlenen yarışmada dereceye giren otomobillerin sahiplerine kupalarını Şükrü Başdeğirmen ve AK Parti Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz verdi.

Etkinliği düzenleyen gençler günlerdir Isparta’daki etkinlik için hazırlandıklarını belirterek, “Başkanımızın önderliğinde harika bir organizasyon

oldu. Gençliğin ağabeyi olarak nitelendiriliyorsunuz iyi ki varsınız. Bu imkanı bize sağladığınız için çok teşekkür ederiz. Yanınızdayız. Isparta, başkanımızı çok seviyor” dedi.

'Başkan direksiyonda'

Başdeğirmen, etkinliğin Isparta Belediyesi, İl Emniyet Müdürlüğü, El Ele Derneği ve UYUMDER işbirliğinde gerçekleştirildiğini söyledi. Farklı etkinlikleri şehre sunduklarını dile getiren Başkan Başdeğirmen, bu tür etkinlikleri yapmaya devam edeceklerini vurguladı. Hatay, Antalya, Alanya, Gaziantep, Burdur, Denizli gibi birçok ilden otomobil sahiplerinin Isparta’da buluştuğuna değinen Başkan Başdeğirmen, etkinliğin çok güzel geçtiğini dile getirdi. Adana’dan geldiğini belirten bir genç, “Başkanım sizin için gençliğin yanında dediler. Isparta’ya geliyorum başkanımla araçta bir tur dönelim mi dedim” diye konuşurken Başkan Başdeğirmen, drift teklifini kabul etti.

'Alan yapılacak'

Gençler, yeni dönem için Başkan Başdeğirmen’den araç tutkunları için alan ve yeni bir etkinlik talebinde bulunurken, Başdeğirmen, seneye etkinliğin tekrar yapılacağını söyledi. Araç tutkunlarının alan talebiyle ilgili de gençlere müjde veren Başkan Başdeğirmen, “Işıkkent’te büyük bir alanımız var. Oraya yeni bir şehir stadyumu yapacağız. Burada spor alanları oluşturacağız. Yanına da modifiyeli araçların ve araç tutkunlarının kullanabileceği bir pist yapacağız. Motokrosçular için de alanımız olacak. Ayrıca farklı alanlarımız da olacak. Bunların projeleri hazırlanıyor” ifadelerinde bulundu.

Konuşmaların ardından Başdeğirmen ve milletvekili Gökgöz, otomobillerin yolcu koltuklarına oturarak, gençlerin drift heyecanına ortak oldu. Başkan Başdeğirmen, etkinlikte vatandaşların ve gençlerin yoğun ilgisiyle karşılaştı, fotoğraf çektirme isteklerini geri çevirmedi. Klasik otomobilleri de inceleyen Başkan Başdeğirmen, bir klasik otomobilin sürücü koltuğuna geçerek, etkinlik alanından araçla ayrıldı.

Geri manevra yapan kamyon ile tırın arasında sıkıştı

Bulvarda refüje çarpan kamyon devrildi, sürücü yaralandı

Akıllı limanlar, MDTO Meclisinde ele alındı

Akdeniz’de asfalt çalışmaları sürüyor

Mut beyaz inciri ihracata gidiyor

Mersin’de anne-kızı öldüren zanlı yakalandı

Hasanbeyli’de çıkan orman yangını kontrol altına alındı

Mezitli’deki darp iddiasıyla ilgili bakanlık inceleme başlattı

Osmaniye’de anız yangını dron ile görüntülendi

Adana yanıyor, sulama kanalları doluyor

Osmaniye’de rezerv alanda binalar yükseliyor

Feke’de 26 yıllık sorun çözüldü: 10 kilometrelik dere ıslahıyla su baskınları önlendi

Kahramanmaraş’taki Engizek Yaylası’nda bal mesaisi

Göksun’un saklı cenneti: Hacıkodal Kocabor Şelalesi

Mercan Bilim Merkezi mobil etkinliklerine başladı

Mersin’de öğrencilere ücretsiz YKS tercih desteği

Dolmuşta 700 doları düşürdü, diğer yolcu kendi parası gibi cebine attı

Mersin’de bozuk yollar tek tek yenileniyor

Eşi, gözünün önünde kayınbabası tarafından öldürülen kadın, dehşet anlarını anlattı

Kan şekeri yüksekliği tüm organları etkiliyor

Yaşı küçük diye sanayiye alınmayan çocuk, su satarak bisiklet parasını biriktiriyor

Mersin’de yaşlı bakım merkezi sakinlerinden orman yangınlarına karşı örnek davranış

Prof. Dr. Yavuz: "Bazı kanser türleri erken yakalanabilir"

Otobüsteki yolcunun kullandığı yastıktan 1 kilo 450 gram uyuşturucu çıktı

İtfaiyeciden, alevler içinde mahsur kalan kaplumbağaya can suyu

İlkokul mezunu annesi çalıştırdı, görme engelli kızı üniversiteyi kazandı

Otomobille göçmen kaçıran 3 şahıs tutuklandı

Sıcak havanın etkisiyle patlama yaşanan elektrik telleri korkuttu

Adana’da otomobil sulama kanalına düştü: 3 yaralı

Defne Belediyesi’nin Harbiye Mahallesi’nde düzenlediği etkinlikte çocuklar gönüllerince eğlendiler

Yükleniyor