AOSB ailesi geleneksel iftar programında bir araya geldi

AOSB ailesi geleneksel iftar programında bir araya geldi

GÜNDEM 28.03.2025 19:16:53 0
AOSB ailesi geleneksel iftar programında bir araya geldi
Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi (AOSB), sanayiciler, yöneticiler ve çalışanlarıyla geleneksel iftar programında bir araya geldi.
AOSB Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Sütcü, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ömer Kaya, Yönetim Kurulu Üyeleri Yusuf Kara, Nedim Büyüknacar ve Mehmet Tosmur, Denetim Kurulu Üyesi Mustafa Fidan ile Bölge Müdürü Ersin Akpınar’ın ev sahipliğinde gerçekleşen iftar programı , sevgi, saygı, dayanışma ve hoşgörünün hâkim olduğu bir ortamda, Ramazan’ın manevi atmosferinde düzenlendi.
Sektörel bazda düzenlenen ve sektörel iş birliklerinin güçlenmesine, bölge ekonomisinin gelişmesine önemli katkı sunan iftar programlarının ardından, AOSB Yönetimi bu kez çalışanlarla bir araya geldi. Programa Bölge Müdürlüğü çalışanlarının yanı sıra bölgede faaliyet gösteren kuruluşların temsilcileri de katıldı.
AOSB Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Sütcü, iftar programının açılış konuşmasında, AOSB’nin gelişimine katkıda bulunan sanayicilere teşekkür ederek, "Birlik ve beraberlik ruhu, sadece sanayimizin gelişimi için değil, toplumumuzun güçlenmesi için de çok önemlidir. Ramazan ayı sadece oruç tutmak değil, aynı zamanda paylaşmanın, yardımlaşmanın ve sabrın en güzel örneklerini sergilediğimiz bir dönemdir. Ramazan ayının bizlere sunduğu manevi atmosferde yardımlaşmanın ve paylaşmanın değerini de sizlerle beraber yaşıyor ve yaşatıyoruz" dedi.
AOSB’nin bugün geldiği noktada Türkiye’ye örnek olabilecek projeler hayata geçirdiğini ve bunun gururunu yaşadıklarını vurgulayan Sütcü, şöyle devam etti:
"Bölge Başkanlığımız olarak sadece ticari başarılara değil, aynı zamanda sosyal sorumluluk bilinciyle hareket etmeye büyük önem veriyoruz. Çalışanlarımız, sanayicilerimiz ve toplumumuzla birlikte güçlü bir aile olduğumuzu özellikle belirtmek istiyorum. Ramazan ayının barış, huzur ve sağlık getirmesini temenni ediyor, hepinizin dualarının kabul olmasını diliyoruz."
Bölge Müdürü Ersin Akpınar ise AOSB’nin Türkiye’deki en köklü sanayi bölgelerinden biri olduğunu belirterek, "Adana’nın ve Çukurova’nın gücünü arkamıza alarak ülkemize ve dünyaya değer katan projeler üretmeye devam ediyoruz"diye konuştu.
Bölgenin 52 yıllık mazisine vurgu yapan Akpınar, "500’ün üzerinde işletmeyi bünyesinde bulunduran, Türkiye’nin öncü sanayi bölgeleri arasında yer alıyoruz. Bizim esas kaynağımız, esas gücümüz varlıklarımız değil, öncelikle insanımız yani sizlersiniz. Yönetim olarak ortaya koymuş olduğumuz vizyonla projelerimizi hayata geçirirken bunu tek başımıza yapmıyoruz, sizlerle beraber yapıyoruz. Dolayısıyla sizler bizim için değerlisiniz" ifadelerine yer verdi.
Samimi bir atmosferde geçen gecede, Akpınar, ünlü şair Cemal Safi’nin "Ağlarsın" adlı şiirini okuyarak duygusal anlar yaşattı.

Yaşlı çift 20 yıldır her bayram çocukları sevindiriyor

Mersin’de çilekte ihracat başladı

Bakımsız bebek mezarlığı tepkilere neden oluyor

Bayramda da gıda denetimi devam etti

Vali Masatlı, sevgi evlerinde yaşayan çocukların bayram sevincine ortak oldu

HBB’den işitme engelli öğrencilere destek

Osmaniye’de nakliye kamyonuyla uyuşturucu sevkiyatına polis engeli

Mersin’de 60 bin çocuğa bayram hediyesi olarak ’suluk ve şeker’ dağıtıldı

Sağlık personeline ‘Temel Yaşam Desteği ve Entübasyon’ eğitimi verildi

Eşine destek için başladı işinin patronu oldu

Vefa borcuna karşılık ev kurşunlamış: 3 tutuklama

Merkez Camii, ihtişamı ve şifreleriyle dikkat çekiyor

Kahramanmaraş’ta yaşlılara şefkat eli

Mersinde trafik kazası: 5 yaralı

107 basamaklı merdivenden dinlene dinlene evlerine ulaşıyorlar

Enkaz üzerinde gelen evlilik teklifi duygulandırdı

Adana’da uyuşturucu hapla yakalanan 2 şüpheli tutuklandı

Mersin’de yangın nedeniyle 2 sera zarar gördü

Mersin’de 3 otomobilin karıştığı kazada 1 kişi öldü, 9 kişi yaralandı

Mersin’de 3 otomobilin karıştığı kazada 10 kişi yaralandı

Kahramanmaraş’ta sağanak yağış etkili oldu

Mersin Erdemli’de mahalleli meydanda bayramlaştı

Deprem mezarlığında gözyaşlarıyla geçen Ramazan Bayramı

Mersin’de bayramlaşma programı gerçekleşti

Geleneksel bayramlaşmada metrelerce kuyruk oluştu

Osmaniye’de köylüler 32 yıllık bayram geleneğini devam ettiriyor

Tarsus’un batı girişi yenilendi

Bayramlıklar Kıyafet Evi’nden

Osmaniye’de bayram namazında vatandaşlar camilere akın etti

Şehit annesi: "Evladım bayramda dünyaya gelmişti, onsuz bayramı ne yapayım"

Yükleniyor