Antalya Büyükşehir Belediyesi davasında savcı mütalaası açıklandı
Savcı, tutuklu sanıkların tutukluluk halinin devamını ve tutuksuz sanık K.A.'nın tutuklanmasını talep etti.
Savcı Mütalaasında Kararlı Talep
Antalya Büyükşehir Belediyesine yönelik rüşvet ve yolsuzluk soruşturması kapsamında açılan davanın üçüncü duruşmasında cumhuriyet savcısı mütalaasını açıkladı. Savcı, bir tutuksuz sanık hakkında suç duyurusunda bulunulmasını, tutuklu sanıkların tutukluluk halinin devamını ve tutuksuz sanıklardan K.A.’nın tutuklanmasını talep etti.
Duruşmanın Seyri ve Talepler
Antalya 6. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından Bölge Adliye Mahkemesi toplantı salonunda görülen duruşmada, soruşturma kapsamında Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinden uzaklaştırılan Muhittin Böcek’in de aralarında bulunduğu 5’i tutuklu toplam 41 sanık yargılanıyor. Savcı, ayrıca tutuksuz sanık T.K. hakkında iftira ve yalan suçları yönünden suç duyurusunda bulunulmasını ve tutuksuz sanık S.T. hakkındaki yurt dışına çıkış yasağının devamını istedi.
Sanıklardan Tahliye Çağrısı
"Tahliyemi istiyorum" Savcının mütalaasını açıklamasının ardından söz verilen sanık Muhittin Böcek, sağlık durumuna dikkat çekerek, tahliye talebini yineledi. Böcek, "9 aya yakın süredir çok rahatsızım. Tutuklandığımda 12 ilaç kullanıyordum, şimdi 22 ilaç kullanıyorum. 10 kez hastaneye kaldırıldım. En ağır uyku apnesi hastasıyım, tahliyemi istiyorum. Suçlamaları kabul etmiyorum" dedi.
Oğul Böcek'ten Savunma
Sanık Mustafa Gökhan Böcek ise savunmasında şu ifadelere yer verdi: "Oğlum 5 aylık, ben buraya kendim gelip teslim oldum. Delil karartma gibi işlemlerim olmadı. Ticari işlerimden dolayı yargılanıyorum. Muhittin Böcek’in oğlu olmasam, siyasetçinin oğlu olmasam yargılanmıyordum. Tahliyemi, tahliye olmazsa ev hapsi talebimi istiyorum."
Cumhuriyet savcısının mütalaasının ardından sanık ve avukat beyanlarının alınmasının sürdüğü duruşmada, mahkeme heyetinin ara kararı açıklaması bekleniyor.
Erdemli'de bayram öncesi zabıta denetimi
Antalya'da kuyumcudan 50 milyon liralık dolandırıcılık iddiası
Tarsus'ta Nusret Mayın Gemisi'nde Çanakkale Zaferi Anıldı
Yeni alınan araç yolda alev aldı, su tankeri ilk müdahaleyi yaptı
Osmaniye'de Şehit ve Gazi Aileleri Ziyaret Edildi
Antalya'da esnaf kavgası cinayetinde zanlı yakalandı
Serik'te hasta yakınları sağlık çalışanlarına saldırdı
Kepez'de 15 bin uyuşturucu hap ele geçirildi, 2 şüpheli gözaltında
Hatay'da 3 kaçak göçmen yakalandı, organizatör gözaltında
Hatay'da 790 litre kaçak alkol yakalandı
Antalya Büyükşehir Belediyesi davasında savcı mütalaası açıklandı
Hatay'da depremzede ailenin konteyneri yandı
Şehit Veysel Özkayacan'ın adı karakol botuna verildi
Hatay'da 4 yaşındaki çocuk dereye düşerek hayatını kaybetti
Çevre Dostu Çiftçi Kartı Gazipaşa'da uygulanacak
Tarımsal Girdi Fiyat Endeksi Ocak'ta Yükseldi
Eski eşini pompalı tüfekle yaralayan şahıs ve iş yeri sahibi tutuklandı
Eğirdir'de Çanakkale Zaferi törenle kutlandı, şehitler anıldı
Manavgat'ta park halindeki araç elektrikli bisiklete çarptı
ALKÜ öğrencileri huzurevine teknoloji eğitimi verdi
Adana'ya İkinci Patriot Sistemi Konuşlandırıldı
Alanya'da TAVI ile kapalı kalp kapak tedavisi başarılı
Alanya Hastanesi bayramda 1.221 personelle hizmet verecek
Antalya Belediyesi Davasında Üçüncü Duruşma: Sanık Savunmaları
Osmaniye'de şarjlı motosiklet kaldırıma çarptı: Sürücü yaralandı
Osmaniye'de Çanakkale Zaferi'nin 111. Yılı Törenle Anıldı
Antalya'da Çanakkale Zaferi ve Şehitler Anıldı
Adana'da Şehitler Anıldı: Annelerin Yürek Burkan Sözleri
Antalya'da plakasız ve abartı egzozlu motosiklete 62 bin TL ceza
Mersin'de 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi töreni
Yükleniyor

