AlbarakaTech Global, ‘Türkiye’nin En İyi İşverenleri’ listesinde

İş Dünyası 3.04.2022 12:52:41 0
AlbarakaTech Global, ‘Türkiye’nin En İyi İşverenleri’ listesinde
Finans sektörünün Bilgi Teknolojileri hizmet sağlayıcısı şirketlerinden AlbarakaTech Global, küresel araştırma kurumu Great Place to Work tarafından yapılan değerlendirmede, Türkiye’nin en iyi işverenleri listesinde yer aldı.

Katılım bankası Albaraka Türk’ün teknoloji şirketi AlbarakaTech Global’in çalışan deneyimi ödüllendirildi. GPTW tarafından yapılan değerlendirme sonucu faaliyete başladığı ilk yılında “Great Place to Work” sertifikası almayı başaran AlbarakaTech, aynı zamanda “Türkiye’nin En İyi İşverenleri” listesine girmeye hak kazandı.

Finans sektörüne yönelik Bilgi Teknolojileri hizmetleri sunan AlbarakaTech Global, 233 çalışanıyla katılım sağladığı ilk araştırmada “100-249 Çalışana Sahip Şirketler” kategorisinde Türkiye’nin en iyi işverenleri arasına girdi.

“OYUNUN KURALLARINI DEĞİŞTİRMEK İÇİN YOLA ÇIKTIK”

Türkiye’nin En İyi İşverenleri listesine girme başarısı hakkında konuşan AlbarakaTech Global Genel Müdürü Ali Tuğlu, “Oyunun kurallarını değiştirme iddiasıyla çıktığımız bu yolda Albaraka Türk’ün 35 yılı aşan tecrübesinin yansımalarını bünyemizde barındırıyoruz. Bu uzun tecrübe ve birikim AlbarakaTech Global’in yenilikçi bakış açısı ile birleşerek, bir yandan hızlı bir şekilde büyürken bir yandan da iş yeri kültürümüzü geliştirmemizi sağladı. Bu kültür çerçevesinde geliştirdiğimiz stratejiler doğru adımları atmamıza yardımcı oldu. Nihayetinde Great Place to Work gibi kabul görmüş ve küresel ölçekte etkisi olan bir programa ilk katılımımızda En İyi İşverenler arasına girmiş olmak bu stratejilerin bir ödülü oldu.

“Bizim iş yeri kültürümüzün temelinde insana ve çalışana verdiğimiz değer var. Bu anlamda ilk yılımızda, şirketimizin temelini oluşturan ekip arkadaşlarımıza doğru kariyer planlaması, hakları ve çalışma koşulları kurmak bizim için önemliydi. Attığımız adımların ve hayata geçirdiğimiz uygulamaların ne kadar isabetli ve verimli olduğu da çalışma arkadaşlarımız tarafından tescillenmiş oldu. Bize bu mutluluğu ve gururu yaşatan, İnsan Kıymetleri departmanı başta olmak üzere tüm AlbarakaTech Global ekip arkadaşlarımıza teşekkür ederiz” dedi.

Dünyanın önde gelen bağımsız araştırma programlarından biri olarak kabul edilen Great Place to Work, şirketlerin çalışan deneyimini ve insan kaynakları süreçlerini güvenilirlik, saygı, hakkaniyet, gurur ve takım ruhu başlıkları altında değerlendiriyor.

 

Merkez Sağ Parti Adana İl Başkanı Mahmut Yenel’in 5 Ocak Kutlama Mesajı

Hatay'da Film Gibi Soygun: 3 Dakikada 3 Kilo Altın

Polatlı'da Boya Katkısından Zehirlenen 8 Kişi Hastanede

RATEM Yönetimi İl Ziyaretlerine Devam Ediyor

Soğuk Hava Dalgası Yolda: Hafta Ortasında Sıcaklıklar Düşecek

Ankara Polatlı'da boya katkısından zehirlenme: 8 kişi yoğun bakımda

Tekirdağ merkezli dolandırıcılık operasyonu: 29 gözaltı

BBP Adana ilçe kongrelerini tamamlıyor,

14 ilde ruhsatsız silah operasyonu: 202 gözaltı, 605 silah ele geçirildi

Mersin'de 104. Kurtuluş Yıl Dönümü Coşkuyla Kutlandı

Adana'da Toplu Taşıma Esnafına Tarihi Promosyon Desteği

Türkiye'de Kara Yolu Hareketliliği Rekor Seviyede

Erciyes'te Rekor Beklenti: 3 Milyon Ziyaretçi Hedefleniyor

TFF Süper Kupa yarı final basın toplantılarını duyurdu

Adana'da Toplu Taşıma Esnafına 50'şer Bin Lira Promosyon Desteği

RATEM Başkanı Gündoğan Adana ve Osmaniye'de Yayıncılarla Buluştu

Meteoroloji'den don, çığ ve kuvvetli rüzgar uyarısı

ÇGC Genel Kurulu Başladı: 305 Üye Oy Kullanacak

Adana Sağlık Müdürü Nacar'dan 2026 Mesajı: Hizmet Durmadan Devam Edecek

Adana'nın 3 ilçesinde eğitime kar engeli...

CİMER 2025'te 5,5 Milyon Başvuruyla Rekor Kırdı

Kar Yağışı 48 İlde Eğitimi Durdurdu

Tarım işçileri için 2026 yevmiye tavsiyeleri açıklandı

Tarım yılı başında yağışlar alarm veriyor: İki ayda ortalamanın yüzde 19 altında

Adana Sanayi Odası Başkanı Kıvanç: 2026 Atılım Yılı Olacak

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ'dan 2026 yılına yönelik mesaj

Gardenkoala'dan 2026 Hedefleri: Süs Bitkisi Sektöründe Güçlü Konum

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 2026 Mesajı: Hedefler ve Mücadele

DEAŞ’a yönelik 25 ildeki eş zamanlı operasyonlarda 125 kişi gözaltına alındı

Ağıralioğlu: Bahçeli ve Erdoğan Bildiğimiz Gibi Değil

Yükleniyor