AK Parti'nin Yüreğir Belediye Başkan Adayı Dr. Halil Nacar oldu

KÜLTÜR & SANAT 8.02.2024 19:55:44 0
AK Parti

ADANA, ()- AK Parti Genel Başkan Vekili Mustafa Elitaş, Adana İlçe Belediye Başkan adaylarını açıkladı. Yüreğir Belediye Başkan Adayı Dr. Halil Nacar oldu.
Serinevler Spor Salonu'nda Cumhur İttifakı Aday Tanıtım Toplantısı gerçekleştirildi. ​AK Parti Genel Başkanvekili Mustafa Elitaş, katıldığı programda Adana İlçe Belediye Başkan adaylarını açıkladı. Bu kapsamda; Adana'nın Yüreğir Belediye Başkan Adayı, kente sağlık konusunda önemli hizmetlerde bulunan Dr. Halil Nacar oldu.
NACAR KİMDİR?
9 Kasım 1975’te Adana’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Adana’da tamamladı. 1994 yılında İsmail Sefa Özler Anadolu Lisesi’nden, 2001 yılında Erzurum Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun oldu. Hekimlik mesleğine Hatay’da başladı. 2007 yılında Harran Üniversitesi Anestezi ve Reanimasyon Kliniği’nde adım attığı uzmanlık eğitimini 2011 yılında tamamlayarak Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görev aldı.
Dr. Nacar, 2013 yılında Adana Devlet Hastanesi’nde Başhekimlik görevinde bulundu. Bu görevinin ardından Mayıs 2014’te Seyhan Devlet Hastanesi’ne Başhekim olarak atandı ve 6,5 yıl buradaki görevini sürdürdü. Ağustos 2020’de başlayan Adana İl Sağlık Müdürlüğü görevi süresince pek çok sağlık tesisinin ve hastanenin Adana’ya kazandırılmasında, yeniden faaliyete geçmesinde ve kurumsal kimliğinin yönetiminde hem bir hekim hem de yönetici olarak etkin rol oynadı.
Ülkede yaşanan salgın ve deprem felaketi sürecinde, Adana’nın yalnızca kendi sınırları içerisinde değil; bulunduğu coğrafya içerisindeki tüm yerleşim bölgeleri için de sağlık üssü olması adına çalıştı.
31 Mart 2024’te gerçekleşecek Mahalli İdareler Seçimleri aday adaylığı süreci sebebiyle 1 Aralık 2023’te İl Sağlık Müdürlüğü görevinden istifa etti. Dr. Halil Nacar, evli ve 3 çocuk babası. ()

 

Kayıp genç ölü bulundu

Fünyeyle patlatılan şüpheli valizden kıyafet çıktı

Antakya Belediyesi, Serinyol’da çalışmalarını sürdürüyor

Dörtyol’da ev yangını

Kocası suda kaybolan kadın yürekleri dağladı

Tırla çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı

5 çocuk annesi, asma yaprağı satarak aile ekonomisine destek oluyor

Osmaniye’de şiddetli yağmur hayatı felç etti

Mezuniyet törenine gidiyorum diye evden çıkan liseli kız iki gündür kayıp

Yaza sağlıklı bir cilt ile girmek için 9 pratik öneri

Tarsus Müftülüğünden öğrencilere sürpriz

Tırın çarptığı bisikletli çocuk ölmüş, sürücü kaçmıştı: O anların görüntüsü çıktı

41 hektarlık ormanı tarım alanına dönüştürmeye çalıştılar, zamanında müdahale engel oldu

Tarsus’ta ’klonal okaliptus’ fidanı üretimi

Akdeniz’e yeni park ve spor alanı

Minibüsteyken husumetlisini görüp defalarca ateş etti: O anlar kamerada

Osmaniye Belediyesi araç filosunu güçlendiriyor

Mersin Büyükşehir Belediyesi, deniz araçlarının bakımını kendi personeliyle yapıyor

Osmaniye’de "Luvilerin İzinde Anadolu’ya Sahiplik" konferansı düzenlendi

Kahramanmaraş’ta yerinde dönüşüm çalışmaları hızla ilerliyor

Hatay’da öğretmenevi inşaatı yükseliyor

Alevlerin arasında kalan kaplumbağaya can suyu

Kaza sonrası 8 ay bitkisel hayatta kalıp vefat etti "Normal ölüm" raporu tutuldu

Mersin’de çiftçilerin sulama suyu sıkıntısı gideriliyor

Sınıfın afacanları derece yaptı, köy okulunun gururu oldu

Adana’da 39 milyon TL’lik kaçakçılık operasyonu

Dr. Erdoğan: "Her burun estetiği ameliyatı kişiye özeldir"

Meyve suyu üretim deposuna uyuşturucu baskını: 812 kilo sentetik ecza maddesi ele geçirildi

Depremzede vatandaşların memleketlerine dönüşü kurbanlıklara olan rağbeti arttırdı

Aracın motoruna giren yavru kedi telefondan miyavlama sesi açılarak çıkartıldı

Yükleniyor