Adanaspor Teknik Direktörü Yüksel Yeşilova: "Kimse elini taşın altına koymadı, maçlara ağlayarak çıkıyoruz"

Adanaspor Teknik Direktörü Yüksel Yeşilova: "Kimse elini taşın altına koymadı, maçlara ağlayarak çıkıyoruz"

GÜNDEM 2.10.2025 14:27:38 0
Adanaspor Teknik Direktörü Yüksel Yeşilova:
Adanaspor Teknik Direktörü Yüksel Yeşilova, camiadan destek göremediklerini belirterek, "2-3 kişi hariç kimse elini taşın altına koymadı. O kadar üzülüyoruz ki bazen yedek kulübesinde maçlara ağlayarak çıkıyoruz" dedi.
Adanaspor Teknik Direktörü Yüksel Yeşilova, Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Adana Şubesi’nde düzenlenen basın toplantısında, kulübün yaşadığı zorluklara ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

"Bazen yedek kulübesinde maçlara ağlayarak çıkıyoruz"
Adanaspor’un, Adana’nın önemli bir değeri olduğunu ifade eden Yeşilova, "İnsanların bilmesi gereken konular var; Adanaspor gibi önemli bir kulübün zor günler yaşadığını.. O kadar üzülüyoruz ki bazen yedek kulübesinde maçlara ağlayarak çıkıyoruz. İnsanlar belki maçlara neden çıktığımızı soruyor. Maçlara çıkmaktaki tek amaç Adanaspor’un geleceği ve daha zor günlere düşmemesi. 2 alternatifimiz var. Maçlara çıkmayarak hükmen 3-0 olacak ancak -3 puan cezası yiyeceğiz ve para cezası yiyeceğiz. Bununla birlikte seneye -9 puanla başlayacağız ve futbolcularımız 10 maç ceza yiyecek. Böyle bir sorumluluğu almak bana ağır geldi" şeklinde konuştu.

"Kimse elini taşın altına koymadı"
Yüksel Yeşilova, bekledikleri desteği bulamadıklarına dikkat çekerek, "Anladım ki tekim. 2-3 kişi hariç kimse elini taşın altına koymadı. Ben geldiğim günden bugüne 3 ay geçti. İlk 2 aylık dönemde takımın bütün giderlerini ben karşıladım. Bu takımı ara döneme kadar götüreceğim. Ancak hiçbir destek görmediğim için önümüzdeki maçtan sonra hiçbir şekilde otobüsle, masörle, doktorla, yemekle, formayla, malzemeyle ilgilenmeyeceğim. Sadece antrenmana geleceğim. Ondan sonra işime gideceğim" cümlelerine yer verdi.

Vali Köşger Adana'dan ayrılıyor: 'Dostluk mezara kadar'

Seyhan'da 'çöp ev' operasyonu: Tonlarca atık temizlendi

Adana Yeşil Dönüşüm Merkezi ile Türkiye Liderliğine Hazırlanıyor

Erciyes'te kış sezonu yoğun geçiyor

Mersin Limanı'nda 298 kilo kokain ele geçirildi

Parlayan Yıldız Anaokulu Yönetimi Ve Öğrencilerinden Adana Valisine Veda Ziyareti,

ISUBÜ Böcek Müzesi'nde 30 bin örnek sergileniyor

Eğitim-Bir-Sen'den öğretmen atamaları için planlı ve adil çağrı

Çukurova Kaymakamı Alkan, Sağlık Müdürü Nacar'ı Ziyaret Etti

27 İl İçin Sarı Alarm: Kar ve Fırtına Uyarısı

27 İl İçin Sarı Alarm: Kar ve Fırtına Geliyor

Gazeteciler Cemiyeti 80. yılını kutladı, Meslek Onur Ödülü Yılmaz Polat'a

YHT Bursa etabında test sürüşleri nisanda başlıyor

Mersin'de geri dönüşüm tesisinde yangın çıktı

FETÖ operasyonu: 16 ilde 81 gözaltı

16. Adana Kurtuluş Yarı Maratonu Yarın Koşuluyor

Mersin'de kamyonette 500 kilo bozuk et yakalandı

Adana'da meme kanseri taraması için iş birliği

Mersin'de kamyonette 500 kilo bozuk et ele geçirildi

FETÖ'ye 34 ilde operasyon: 77 şüpheli yakalandı, 43'ü tutuklandı

Meteoroloji'den kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı

Yaban hayatına müdahaleye 3,9 milyon TL ceza

12 milletvekilinin dokunulmazlık dosyası komisyona sevk edildi

Adana Büyükşehir’den Gazetecilere Saygısızlık!

Trendyol 1. Lig'de 20. Hafta Heyecanı Başlıyor

Uyuşturucu Operasyonlarında 424 Şüpheli Yakalandı

AK Parti'nin TBMM'deki milletvekili sayısı 275'e yükseldi

Gaziantep'te Engelli ve Yaşlılar İçin 852 Haneye 2.795 Kez Hizmet

Giresun Valiliğine Mustafa Koç Atandı

Fenerbahçe, Süper Kupa Finalinde Galatasaray'ın Rakibi Oldu

Yükleniyor