007 James Bond-Skyfall filminde oynayan Hatice teyze, köprü yıkılacağı için üzgün

007 James Bond-Skyfall filminde oynayan Hatice teyze, köprü yıkılacağı için üzgün

GÜNDEM 28.09.2025 10:16:29 0
007 James Bond-Skyfall filminde oynayan Hatice teyze, köprü yıkılacağı için üzgün
Çekimlerinin bir kısmı Adana’da yapılan James Bond-Skyfall filminin Kasım Gülek Köprüsü’ndeki bölümlerinde rol alan Hatice Çetin, "İnşallah yerine daha güzeli yapılır. Yıkılmasını da istemedim ama elimden bir şey gelmez" dedi.
Mersin-Adana-Osmaniye-Gaziantep Yüksek Hızlı Tren projesi kapsamında çalışmalar devam ediyor. Proje kapsamında 1962’den bu yana kent ulaşımına hizmet eden, ’007 James Bond-Skyfall’ filminde de kullanılmasıyla dünyada tanınan Kasım Gülek Köprüsü için yıkım kararı verildi. 2026 yılının ilk aylarında yıkılacak köprünün yerine modern bir alt geçit yapılması planlanıyor. Yıkım ve yeniden alt geçit yapılmasının ise 8 ay içerisinde tamamlanması bekleniyor.

"Evimin ikinci ve teras katı inşaat malzemelerini film sayesinde aldım"
James Bond-Skyfall filminin köprü üzerindeki çekimlerinde yer alan ve o dönem internete sızan bir fotoğraf ile ünlenen Hatice Çetin (61), köprünün yıkılmasından dolayı hüzünlü olduğunu söyledi. 4 çocuk annesi Çetin, eşinin hayvancılık yaptığını, filmin çekildiği dönemde eşinin işsiz olduğunu belirterek, "Ben ilk ’Hanımın Çiftliği’nde oynadım. Ondan sonra ’Dila Hanım’da oynadım. ’Görüş Günü’ne gittim birkaç gün. ’Kötü Yol’ diye bir dizi vardı ona gittim. Birkaç tane diziye gittim. Dünyaca ünlü bir filmde de oynadım, 007 James Bond. İlk başta teklif geldiğinde biraz heyecanlandım, korktum. Çünkü yabancı dizi, ilk defa çağırıyorlar. Sonra bir iki arkadaş daha gelince heyecanımı yendim. 27 gün gittim, güzel geçti. Kasım Gülek Köprüsü’nde bir aksiyon sahnesinde bir fotoğrafım var, çok ünlü oldu. O köprü yıkılıyor şimdi. İnşallah yerine daha güzeli yapılır. Yıkılmasını da istemedim ama elimden bir şey gelmez. Yıkılacağı için üzgünüm" diye konuştu.
Çetin, yabancı bir filmde oynamanın çok güzel bir şey olduğuna dikkat çekerek şöyle devam etti:
"Gittim, geldim. Hatta televizyondan da çağırdılar. O resim çıkınca çocuklarım göndermek istemedi. O fotoğraftan dolayı bayağı ünlü oldum. Benim telefonum yoktu, çocuklarımın vardı. Onlar gösterdi. Filmlerde oynama merakı bir arkadaş ortamıyla başladı. ’Biz diziye gideceğiz, seni de çağıralım’ dediler. O zaman eşim çalışmıyordu, çocuklara bakıyordum. Biri üniversiteye gidiyordu, biri liseye, biri ilkokula gidiyordu. Oğlum askerdeydi. Dedim ben de gideyim. Eşim de ’tamam git’ dedi. Böyle vesile oldu. O zaman 760 lira para almıştım. O parayla bu evimi yaptırdım. İkinci katla teras katının inşaat malzemesini aldım."
Çetin, filmde oynadığı sahneleri de anlatarak, "O resim çekildiğinde ise gerçekten gördüm. Adam atlayacaktı, ben bekledim. ’Hazır’ dediler. İlk defa görüyorsun, adam Kasım Gülek Köprüsü’nden trenin üstüne atlayacak, bayan gelip silah doğrultacak, ben korkuyla arabanın arkasına saklanacağım. Heyecanlandım. Tipim de ciddi duruyor, sinirli gibi çıkmışım. Hiç haberim yoktu, resmimi çekmişler. O sahneyi en az on defa çektik" diye konuştu.

22 ilde dolandırıcılık operasyonu: 390 şüpheli yakalandı

Doğu'da Kar ve Çığ Tehlikesi, Batı'da Güneşli Hava

Adana Ceyhan'daki BTC Limanı Türkiye'nin ilk yeşil limanı oldu

Talaslı 3 genç milli takım seçmelerinde

Adana'da sazangillere 3 aylık av yasağı başladı

Lütfi Akad filmleri İzmir'de yeniden perdede

Seçer, Avrupalı Belediye Başkanlarını Ağırladı

Meteoroloji'den Karadeniz ve Doğu Anadolu'ya Kar ve Kuvvetli Yağış Uyarısı

İSTANBUL’LU İŞ İNSANINI İŞ YAPMAK VAADİ İLE 30 MILYON TL DOLANDIRDILAR…!

Adana merkezli 11 ilde 1.2 milyar TL'lik dolandırıcılık operasyonu

Barış Ressamı tiyatrosu Malatya'da sahnelendi

Fikirtepe'de çatıları mesken tutan rhesus makak yakalandı

Yurt genelinde kuvvetli yağış ve rüzgar uyarısı

Yeşilay Münazara Turnuvası'nda Akdeniz Bölge Şampiyonu Belli Oldu

Konya Büyükşehir'in basketbol altyapısı şampiyonluklarla parlıyor

Meteoroloji'den yağış, fırtına ve çığ uyarısı

Ege ve Marmara'ya kuvvetli yağış uyarısı

İSTANBUL’LU İŞ İNSANINI İŞ YAPMAK VAADİ İLE 30 MILYON TL DOLANDIRDILAR…!

Osmaniye'de Yapay Zekâ Çağında Habercilik Dönüşümü

5 ilde suç örgütü operasyonu: 40 şüpheli yakalandı

Yapay zekalı dolandırıcılık operasyonu: 2 tutuklama

Türkiye'de kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı

Gaziantep'te yaşlı ve engellilere Ramazan öncesi destek

Kayseri'de FETÖ/PDY'ye yönelik operasyon: 70 gözaltı

Utku Güzelgül'den yeni tekli: Ay Karanlık

Erciyes'te ziyaretçi sayısı 3 milyonu aştı

Adana'da taşkın hasarı incelendi, yol açılacak

500 bin sosyal konut kurasında bu hafta 11 ilde 98 bin 839 konut

Adana'da amatör spor kulüplerine 18 milyon TL ve malzeme desteği

Bahar Batıda, Yağmur Doğuda: Hava Durumu Tahmini

Yükleniyor

loading