AK Parti Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, Adana'da Doğu Akdeniz İnşaat Müteahhit Birlikleri Federasyonu'nda (DAİMFED) müteahhitlerle bir araya geldi. Yenişehirlioğlu, "Korkunç bir savaşın dünyada zuhur ettiği, sırtlanların savaştığı bir dönemdeyiz. İş dünyamızla el ele vererek şehirlerimizin ve ülkemizin ekonomik günü daha da ileriye taşıyacağımıza olan inancımız tam" dedi.
Yenişehirlioğlu, AK Parti Adana İl Başkanı Tamer Dağlı ile birlikte DAİMFED'i ziyaret etti. DAİMFED Genel Başkanı Mustafa Karslıoğlu ve yönetim kurulu üyelerinin ev sahipliğindeki görüşmede, inşaat sektörünün sorunları, kentsel dönüşüm projeleri ve Adana'nın ekonomik kalkınma potansiyeli ele alındı.
DAİMFED Genel Başkanı Karslıoğlu, ziyaretin önemine işaret ederek, "İnşaat sektörü sadece bina üretmez, istihdam oluşturur, yan sanayi besler, şehirleri dönüştürür. Adana bu potansiyeli fazlasıyla taşıyor. Grup Başkanvekilimizin ve il başkanımızın bizi bizzat ziyareti, sesimizin Ankara'da duyulduğunun en somut göstergesi" ifadelerini kullandı.
Bahadır Yenişehirlioğlu, üreten ve istihdam sağlayan iş dünyasının her zaman yanlarında olduklarını vurguladı. "Adana'nın potansiyelini daha da ileri taşıyacak fikir ve çalışmalar üzerine değerlendirmelerde bulunduk. İş dünyamızla el ele vererek şehirlerimizin ve ülkemizin ekonomik günü daha da ileriye taşıyacağımıza olan inancımız tam" dedi.
Yenişehirlioğlu, dünyada zihniyetlerin değiştiğini belirterek, "Sırtlanların savaştığı bir dönemdeyiz. Bu güçlü bir liderlik gerektiren dönemlerdeyiz, etrafımız yangın yeri. En önemli şey ülkenin güvenliği. Buna rağmen ülkemiz kalkınma noktasında yoluna devam ediyor. İşte bu güçlü bir iktidarla yapabileceğimiz bir hadise" şeklinde konuştu.
AK Parti Adana İl Başkanı Tamer Dağlı da ziyarette yaptığı açıklamada, Adana ekonomisinin güçlendirilmesinde iş dünyasıyla kurulacak köprülerin belirleyici rol oynayacağını vurguladı.