Osmaniye'nin Bahçe ilçesinde etkili olan şiddetli yağmur ve rüzgar, bir okul bahçesinde bulunan çam ağacını kökünden sökerek devirdi. Ağaç, park halindeki bir otomobilin üzerine düştü ve araçta ciddi maddi hasar oluştu. Neyse ki olayda can kaybı veya yaralanma yaşanmadı.
İhbar üzerine olay yerine gelen belediye ekipleri, devrilen ağacı kaldırmak için çalışma başlattı. Aracın tavanı içe çökmüş halde bulundu. Ekiplerin yaptığı müdahale ile ağaç araç üzerinden uzaklaştırıldı ve bölge güvenli hale getirildi.
Aracında maddi hasar oluşan Ökkeş Doruk, "Dün gece rüzgar vardı, sahur vakti bir gürültüyle uyandım. Aşağıya baktığımda aracımın üzerine okul bahçesindeki çam ağacı devrilmişti. Aracımda maddi hasar var, çok şükür can kaybımız yok" diyerek yaşadığı şoku anlattı.