Menü Çukurova Haber Ajanası
Tarih: 10.03.2026 10:32
Hatay'da prizden çıkan yangın itfaiye tarafından söndürüldü

Hatay'da prizden çıkan yangın itfaiye tarafından söndürüldü

Facebook Twitter Linked-in

Apartman Dairesinde Ani Yangın Alarmı

Hatay'ın Antakya ilçesi Güldüren Mahallesi'nde bulunan bir apartman dairesinde, elektrik prizinden kaynaklanan bir yangın çıktı. Ev sakinleri durumu fark ederek hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen Hatay Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri, kısa sürede bölgeye ulaştı.

İtfaiyenin Hızlı Müdahalesi

İtfaiye ekipleri, yangına derhal müdahale ederek alevlerin büyümesini ve yayılmasını engelledi. Yangın, kısa sürede tamamen kontrol altına alınıp söndürüldü. Olayda dairede maddi hasar meydana gelirken, can kaybı yaşanmadı.

Ev Sahibi Ahmet Demir: "Aileme Bir Şey Olmadı"

Yangın esnasında bina sakinlerinin tahliye edildiğini belirten ev sahibi Ahmet Demir, "Sabah saatlerinde işe gitmek için hazırlanıyordum. Ardından eşim beni arayarak evin bir odasında yangın çıktığını söyledi. Yangın prizden başlamış ve yaklaşık 15 dakika sürmüş. Eşim ve çocuklarım hemen evden çıktılar. Komşular da itfaiyeyi çağırdı. Çok şükür yangından dolayı ailemden hiç kimseye bir şey olmadı" ifadelerini kullandı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —