Menü Çukurova Haber Ajanası
Tarih: 17.03.2026 10:18
Mersin'de Kadir Gecesi'nde 10 bin lokma dağıtıldı

Mersin'de Kadir Gecesi'nde 10 bin lokma dağıtıldı

Facebook Twitter Linked-in

Manevi Gecede Paylaşım Geleneği

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Kadir Gecesi'nin manevi atmosferini paylaşmak amacıyla kentin farklı noktalarında vatandaşlara lokma tatlısı ikram etti. Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından namaz çıkışında gerçekleştirilen etkinlikte, il genelinde toplam 10 bin adet lokma dağıtıldı.

13 İlçede Vatandaşlarla Buluşma

Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Belediye Başkanı Vahap Seçer'in selamlarını ileterek Anamur'dan Tarsus'a kadar 13 ilçede vatandaşlarla bir araya geldi. Cami çıkışlarında yapılan lokma ikramı ile Kadir Gecesi'nin maneviyatı paylaşılırken, etkinlik vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.

Birlik ve Beraberlik Mesajı

Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı'nda şef olarak görev yapan Başak Gökdal, her yıl olduğu gibi bu yıl da Kadir Gecesi'nde vatandaşlarla buluştuklarını belirtti. Gökdal, "Kadir Gecesi'nin manevi atmosferini vatandaşlarımızla birlikte yaşamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Amacımız bu mübarek gecede paylaşmanın, birlik ve beraberliğin güzelliğini hemşerilerimizle birlikte yaşamak" dedi.

Vatandaşlardan Teşekkür

Lokma ikramına katılan vatandaşlar da uygulamadan memnuniyet duyduklarını ifade etti. Vatandaşlardan Sabahat Ünel, yapılan hizmetlerin kendilerini mutlu ettiğini belirterek belediyeye teşekkür etti. Saadet Karaman ise Kadir Gecesi gibi özel günlerde yapılan etkinliklerin birlik ve beraberliği güçlendirdiğini dile getirdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —