Menü Çukurova Haber Ajanası
Tarih: 19.03.2026 17:14
Kahramanmaraş'ta Ramazan Bayramı alışverişi hareketlendi

Kahramanmaraş'ta Ramazan Bayramı alışverişi hareketlendi

Facebook Twitter Linked-in

Bayram Coşkusu Tezgahlara Yansıdı

Kahramanmaraş'ta Ramazan Bayramı öncesi arife günüyle birlikte bayram alışverişi hareketlendi. Şehirdeki pastanelerde tezgâhlar şeker ve çikolata çeşitleriyle süslenirken, vatandaşların ilgisi de belirgin bir şekilde arttı.

İkramlık Alışverişte Yoğunluk

Kahramanmaraş'ta arife günüyle birlikte alışverişe çıkan vatandaşlar, özellikle bayram ziyaretlerinde ikram edilmek üzere şeker ve çikolatalara yöneldi. Alpedo-Kervan Kristal şubesinde yoğunluk oluştu. Vatandaşların bayramın ilk gününe kadar alışverişlerini sürdürmesi bekleniyor.

Vatandaşların Bayram Heyecanı

Belma Özkan adlı vatandaş, "Tüm vatandaşlara iyi bayramlar, Rabbim güzel günler geçirmeyi nasip etsin. Bayram tatlımızı aldık. Bayram için şeker ve çikolataları aldık" dedi.

Geleneksel Lezzetler Tercih Ediliyor

Şakir Kocabaş ise, "Sağlıklı bayrama ulaştık. Allah tekrar önümüzdeki bayramlara ulaştırsın. Kervan pastanesi bu konuda on numara sürekli alışveriş yaparız. Tatlımızı alacağız gelen misafirlere ikram etmek için" diye konuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —