Antalya'nın Manavgat ilçesinde, dönüş yasağına uymayarak manevra yapan bir otomobile, aynı yönde seyir halindeki bir motosikletin çarpması sonucu iki kişi yaralandı. Kazanın meydana geldiği olay yeri, Manavgat'ın Yukarı Pazarcı Mahallesi'ndeki Zeynel Şenol Köprüsü çıkışı olarak belirlendi.
Edinilen bilgilere göre, Mimar Sinan Caddesi'nden gelip Zeynel Şenol Köprüsü üzerinden Çağlayan Mahallesi yönüne ilerleyen, Taha Çiçek idaresindeki 07 BTU 145 plakalı otomobil, köprüyü geçtikten sonra dönüş yasağı olmasına rağmen 7517 Sokak istikametine dönmek istedi. Bu sırada aynı istikamette seyreden, Ahmet A. yönetimindeki 07 CHR 073 plakalı motosiklet, manevra yapan otomobile çarptı. Çarpışmanın şiddetiyle motosiklet sürücüsü Ahmet A. ve yolcusu Beytullah Y. yaralandı.
Olay yerine intikal eden 112 sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi yaptı. Ardından her iki yaralı da Manavgat Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yetkililer, yaralıların genel durumlarının stabil olduğunu ve hayati tehlikelerinin bulunmadığını bildirdi.