Menü Çukurova Haber Ajanası
Tarih: 15.03.2026 14:59
Hatay'da yağışta devrilen tankerden akaryakıt portakal bahçesine aktı

Hatay'da yağışta devrilen tankerden akaryakıt portakal bahçesine aktı

Facebook Twitter Linked-in

Yağışın Yol Açtığı Kontrol Kaybı

Hatay'ın Erzin ilçesinde etkili olan yağışlı hava, E-5 karayolu Yeşiltepe mevkiinde bir trafik kazasına neden oldu. Yağmurla kayganlaşan yolda sürücüsünün kontrolünü kaybettiği akaryakıt yüklü tanker, yol kenarındaki bir portakal bahçesine devrildi.

Bahçeye Yayılan Akaryakıt

33 DT 957 plakalı tankerin devrilmesiyle birlikte, araçta bulunan litrelerce akaryakıt portakal bahçesine aktı. Yayılan yakıt, bahçedeki ağaçlara zarar verdi. Kazada hafif yaralanan tanker sürücüsü Salih Karayay, ambulansla Erzin Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Olay Yerindeki Müdahale ve İnceleme

Olay yerine gelen ekipler, devrilen tankeri vinçle kaldırdı. Sürücünün yakınları, kazanın yağışlı hava koşullarından kaynaklandığını ve sürücünün sağlık durumunun iyi olduğunu belirtti. Jandarma ekipleri ise kazayla ilgili detaylı bir inceleme başlattı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —