Menü Çukurova Haber Ajanası
Tarih: 10.03.2026 11:56
Seçer: Spor Park Tarsus Mayıs Sonunda Hazır

Seçer: Spor Park Tarsus Mayıs Sonunda Hazır

Facebook Twitter Linked-in

Yeni Bir Yaşam Alanı Geliyor

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Tarsus'ta yapımı devam eden Spor Park Yerleşkesi'nde incelemelerde bulundu. Projenin Mayıs ayı sonuna kadar tamamlanacağını duyuran Başkan Seçer, 10 bin metrekarelik alanda inşa edilen tesisin Tarsuslulara yeni bir spor ve sosyal yaşam merkezi sunacağını belirtti.

Her İhtiyaca Cevap Verecek Bir Tesis

Başkan Seçer, "Şehitlertepesi'nde bulunan 10 bin metrekarelik bir alanda bu çalışmayı yapıyoruz. Mayıs ayı sonuna kadar da bitireceğiz" dedi. Parkta, vatandaşların talep ettiği birçok işlev bir arada olacak. Yürüme ve koşu alanlarından çocuklar için trafik parkına, açık spor alanlarından tenis ve basketbol sahalarına kadar geniş bir yelpazede hizmet verilecek.

Detaylar ve Sosyal Donatılar

Toplam 9 bin 968 metrekare üzerine inşa edilen proje, farklı spor ve sosyal alanları barındıracak. Parkta 370 kişilik tribün, jimnastik alanı, çocuk oyun alanı ile tenis ve basketbol sahaları bulunacak. Ayrıca trafik parkuru oyun alanı, yürüyüş alanı ve koşu yolu da parkın donatıları arasında yer alacak.

Yeşil Bir Nefes Noktası

Toplam 3 bin 280 metrekarelik yeşil alan ile desteklenen Spor Park Tarsus Yerleşkesi, spor alanları ve sosyal donatılarıyla Tarsus'ta yeni bir yaşam noktası olarak hizmet verecek. Projenin tamamlanmasıyla, Mersin Büyükşehir'in kent genelinde sürdürdüğü spor ve yaşam alanı yatırımlarına bir yenisi daha eklenmiş olacak.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —